Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

120 ευρώ για το μηχανογραφικό!

Το χέρι στην τσέπη πρέπει να βάλουν οι γονείς από τις Βόρειες Σποράδες, που τα παιδιά τους θα θελήσουν να συμπληρώσουν το μηχανογραφικό δελτίο -έως και τις 20 Ιουλίου- για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Oι υποψήφιοι φοιτητές από Αλόννησο, Σκόπελο και Σκιάθο είναι υποχρεωμένοι να ταξιδέψουν στον Βόλο για αυτή τη δουλειά και να  ξοδέψουν χρήματα για πανάκριβα εισιτήρια, φαγητό κλπ.
Οι γονείς τους διαμαρτύρονται που, σε περίοδο κρίσης, επιβαρύνονται με ένα ακόμα έξοδο και απορούν πως με την σημερινή τεχνολογία των δικτύων και των υπολογιστών, δεν μπορεί ένας μαθητής να συμπληρώσει και να υποβάλει ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό του από τον τόπο κατοικίας του ή έστω να το υποβάλει στο σχολείο αποφοίτησής του!

4 σχόλια:

  1. Και μετά την επιτυχία...η μιζέρια τα 120 ευρώ για το μηχανογραφικό.Τις χιλιάδες ευρώ που έχουν πληρώσει στα φροντιστήρια τις ξέχασαν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ/η φιλέ/η, άλλο μίζερος και άλλο δεν έχω 120 ευρώ. Σας βεβαιώνω ότι χιλιάδες Έλληνες συνάνθρωποί μας δεν έχουν να διαθέσουν ούτε 50 ευρώ. Η ανεργία, η καταπάτηση εργατικών δικαιωμάτων, η επίθεση που δεχόμαστε μας έχει φέρει σε αυτή την κατάσταση. Όταν το αντιληφθούμε θα πράξουμε και αναλόγως στις εκλογές που έρχονται.
    Καλό και ανέμελο(!) καλοκαίρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν αναφέρθηκα ούτε στην ανεργία,ούτε στην καταπάτηση εργατικών δικαιωμάτων,ούτε στην επίθεση που δεχόμαστε και μας έχει φέρει σ' αυτή την οικονομική κατάσταση.
    Ολα αυτά τα ζω και συμφωνώ μαζί σας.
    Αν υπήρχε ταξική συνείδηση δεν θα βρισκόμασταν
    σ΄ αυτή την κατάσταση
    Αναφέρθηκα στα φροντιστήρια που έχουν πληρώσει αυτοί οι γονείς για να περάσουν τα παιδιά τους στο Πανεπιστήμιο και στα έξοδα που έχουν να πληρώσουν από δω και πέρα για να σπουδάσουν.Επομένως να συζητάμε για τα 120 ευρώ το θεωρώ αστείο.
    Οσο για τις εκλογές στο ίδιο έργο θεατές.Διάβασε την αγανάκτηση και την πλήρη απογοήτευση του κ.Αναγνώστου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ απόλυτα.
    Η διαδικασία κατάθεσης του μηχανογραφικού παίρνει γύρω στο ένα τέταρτο με μισή ώρα. Λοιπόν, κρίμα η ταλαιπωρία της μετακίνησης.

    Και αναλογιζόμενοι τις ηλεκτρονικές ευκολίες σήμερα, γίνεται ακόμη πιο κατανοητό πόσο πίσω από τον ήλιο είναι η Ελλάδα. Ακούς να πηγαίνουμε στο Βόλο για να το ψηφιοποιήσουμε! Και κατά τα άλλα έχουμε οικονομική κρίση!

    Όσο για τα 120 ευρώ, μπορεί να φαίνονται λίγα μπροστά στα έξοδα για τα φροντιστήρια, είναι όμως ένα σημαντικό ποσό.

    Άρτι απόφοιτος λυκείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.