Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Πάλι λύματα στο λιμάνι

Πάνω που είχε καθαρίσει το λιμάνι, είχαμε αρχίσει να βλέπουμε τον βυθό και να χαζεύουμε τους σπάρους, να ένα «βούλωμα στην παραλία» από τις 5 Ιουνίου (ημέρα Περιβάλλοντος) και τα λύματα άρχισαν να θρέφουν πάλι τα κεφαλόπουλα. «Έχουμε θρέψει κεφαλόπουλα γενιές και γενιές. Σαν το γάλα ΝΟΥΝΟΥ» μου είπε συνομιλητής μου.
«Φταίει πρώην δήμαρχος που έβαλε μικρούς(!) σωλήνες» συμπληρώνει άλλος.
Κάποιο δελτίο Τύπου από τη ΔΕΥΑ Σκοπέλου θα μας έλυνε πολλές απορίες...
Εν αναμονή λοιπόν.
(Video και φωτό δεν βάζω λόγω σεζόν).

5 σχόλια:

  1. Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ κ. ΗΛΙΑ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΑΚΗΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ... ΕΣΤΩ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ... ΑΝΤΕ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α ΧΑ ΧΑ!ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αποκριάτικο αστείο ποιος Αντί και πρό και με ποια προσόντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντάλα καλοκαίρι και μιλάτε για αποκριάτικο(;) αστείο. Θα είστε φαίνεται επηρεασμένος από σχετική παρουσίαση βιβλίου στο Βακράτσειο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε περίπτωση που θα θέσουν υποψηφιότητα τέσσερις παρατάξεις και θα χρειαστούν πάνω από 100 άτομα για να κλείσουν οι συνδυασμοί.
    Τότε θα δούμε πως θα αξιολογηθούν τα προσόντα κάθε υποψηφίου.Ολοι γνωρίζουμε πως επιλέγουν και ψηφίζουν το μεγαλύτερο μέρος των ψηφοφόρων.
    Ενας λοιπόν συνδυασμός με τους ποιό ικανούς που θα έχουν όρεξη για δουλειά και δεν θα παριστάνουν τα διακοσμητικά στοιχεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.