Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Τί συμβαίνει στο λιμάνι του Λουτρακίου;

Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε
κι άλλους επισκέπτες από το νησί μας...
Φίλος γράφει στο blog:
«Θα ήθελα να σας παρακαλέσω πολύ, να ασχοληθείτε και με τα όσα κωμικοτραγικά συμβαίνουν στο λιμάνι του Λουτρακίου. Εδώ και λίγες μέρες η μοναδική πλωτή μαρίνα που εξυπηρετεί τα τουριστικά σκάφη, έχει κλείσει από τον τοπικό Λιμενικό σταθμό εξαιτίας ενός συνδετικού που είχε σπάσει και ενώνει τα κομμάτια της πλωτής.
Έγινε μια προσπάθεια να επισκευαστεί το πρόβλημα, αλλά ο τοπικός Λιμενικός σταθμός αρνείται να ξαναλειτουργήσει η πλωτή «για λόγους ασφαλείας», όπως υποστηρίζει. Κι εδώ αρχίζει το τραγελαφικό. Από τότε που δημιουργήθηκε το πρόβλημα, κανείς, όπως πάντα συμβαίνει στο νησί, ή τουλάχιστον στα μέρη μας, δεν έχει ενδιαφερθεί... Δήμος, Λιμενικό Ταμείο και λοιποί φορείς είναι όλοι εξαφανισμένοι και οι επιχειρηματίες της περιοχής σε απόγνωση, καθώς βλέπουμε τα τουριστικά σκάφη να μην προσεγγίζουν το λιμάνι του Λουτρακίου. Ας αναλάβει κάποιος επιτέλους να λύσει το πρόβλημα, δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε κι άλλους επισκέπτες από το νησί μας...»
ΩΡΑ 10.30  μ.μ.: Συναντήσαμε για αυτό το θέμα τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ. Πάνο Μελαχροινάκη, ο οποίος μας είπε ότι ασχολείται με αυτό το πρόβλημα εδώ και μέρες και πως μέσα στην εβδομάδα θα έχει λυθεί.
Την ίδια τοποθέτηση είχε και ο δήμαρχος Σκοπέλου κ. Χρήστος Βασιλούδης ο οποίος μας είπε ότι γίνονται ενέργειες και σε δύο - τρεις ημέρες θα λειτουργήσει η πλωτή...

4 σχόλια:

  1. Xθες το απόγευμα πήγε στο Λουτράκι για το πρόβλημα ο προηγούμενος πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Ηρακλής Μωραΐτης, που είναι και Μηχανολόγος Μηχανικός. Εκανε επιθεώρηση στην εργασία που έγινε για τη προσωρινή θεραπεία του σπασμένου συνδέσμου στη πλωτή και έδωσε το πράσινο φως για την επαναλειτουργία της με προσωπική ευθύνη. Μάλιστα ενημέρωσε τη τοπική Λιμενική Αρχή ότι μπορεί να δώσει την αδειά της για την πρόσδεση των σκαφών. Πιστεύουμε να μην υφίσταται πλέον το πρόβλημα με τον εκεί Λιμενάρχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μαρίνα πάντως συνεχίζει να είναι κλειστή για τα σκάφη, από επισκεψη που έκανα σήμερα το πρωί στο λιμάνι του Λουτρακίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην πλωτή εξέδρα μπορούν και δένουν σκάφη και γίνεται προσπάθεια να πέσει και δεύτερη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.