Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Η Ροδούλα για το λιμενικό Ταμείο

Επικοινωνία είχε η Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ κα Ροδούλα Ζήση με την Υπουργό Οικονομίας, Ναυτιλίας και Ανταγωνιστικότητας προκειμένου να εξετασθούν λύσεις για την ομαλοποίηση των προβλημάτων που απασχολούν το Λιμενικό Ταμείο Σκοπέλου. Μετά και την αναφορά που είχε καταθέσει σχετικά με τις σοβαρές ελλείψεις προσωπικού, η κα Ζήση ενημέρωσε την κα Κατσέλη για τις σοβαρές δυσλειτουργίες που η υποστελέχωση του Ταμείου δημιουργεί. 
Επιπλέον, η κα Ζήση έθιξε και το μείζον ζήτημα που έχει προκύψει με την προσέγγιση του Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου «Πήγασος» στο λιμάνι της Σκοπέλου, όπου τα βάθη είναι οριακά. Τούτο καθιστά εξαιρετικά επικίνδυνη τη προσέγγιση του Κεντρικού Προβλήτα της Σκοπέλου από πλοία μεγέθους αντίστοιχου του «Πήγασος», ακόμη και σε συνθήκες ελάχιστου κυματισμού, ενώ υποβάλει μεσούσης της τουριστικής περιόδου τους επισκέπτες σε σοβαρότατη ταλαιπωρία καθώς η αποβίβαση και επιβίβαση τους γίνεται σε παρακείμενο λιμένα που απέχει 8 χιλιόμετρα από τη Σκόπελο. 
Η κα Ζήση, ζήτησε από την Υπουργό, στο πλαίσιο των  αρμοδιοτήτων της, να εξετασθεί η δυνατότητα αφενός αντικατάστασης του συγκεκριμένου πλοίου από άλλο μικρότερου μεγέθους και αφετέρου  η υλοποίηση του έργου της εκβάθυνσης του Λιμένα Σκοπέλου, έργο για το οποίο το Λιμενικό Ταμείο Σκοπέλου διαθέτει όλες τις σχετικές μελέτες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.