Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Δεν κλείνει ο παιδικός σταθμός

Επιστολή έστειλαν γονείς και κηδεμόνες παιδιών του παιδικού σταθμού Σκοπέλου προς τον Δήμαρχο Σκοπέλου και πρόεδρο του παιδικού σταθμού κ. Χρ. Βασιλούδη, την οποία κοινοποιούν και στο προσωπικό του σταθμού, επειδή ανησυχούσαν, μετά από φήμες, ότι ο παιδικός σταθμός θα κλείσει τον Αύγουστο λόγω αδείας του προσωπικού. Στην επιστολή τους οι γονείς αναφέρουν:
«Σε συνέχεια προφορικού μας αιτήματος περί τα τέλη Μαΐου, αποφασίσαμε να καταθέσουμε την παρούσα επιστολή, σχετικά με την πιθανή διακοπή λειτουργίας του παιδικού σταθμού κατά την θερινή περίοδο. Με αυτό τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα σε ολοένα και περισσότερους γονείς να επικοινωνήσουν μαζί σας.
Ζητούμε, όπως και τότε, να μην πραγματοποιηθεί αυτό διότι μεσούσης της οικονομικής κρίσης, θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για μας να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τις εργασίας μας και τις ασχολίες μας στον τομέα του τουρισμού.
Είναι εμφανές ότι το κλείσιμο του παιδικού σταθμού θα σήμαινε δημιουργία κοινωνικού προβλήματος. Ελπίζουμε ότι εσείς ως διοίκηση αλλά και οι εργαζόμενοι στο χώρο του παιδικού σταθμού θα λάβετε σοβαρά υπόψη την κατάστασή μας.»
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Βασιλούδη, μας διαβεβαίωσε ότι ο παιδικός σταθμός θα λειτουργήσει κανονικά και δεν πρόκειται να κλείσει. «Πρόθεσή μας είναι η απρόσκοπτη λειτουργία του παιδικού σταθμού. Ό,τι ίσχυε τόσα χρόνια, θα ισχύσει και φέτος» μας είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.