Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Ισονομία μόνο στα λόγια...

  • ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΑΚΟΣ: Έχουμε  την εφαρμογή δύο μέτρων και δύο σταθμών από την κυβέρνηση που αλλιώς μετράει την Αττική και αλλιώς την υπόλοιπη Ελλάδα
Μετά τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή, στην αρμόδια Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών με θέμα «Οριοθέτηση εκλογικών δαπανών, δημοσιότητα και έλεγχος των οικονομικών των συνδυασμών και των υποψηφίων κατά τις νομαρχιακές και δημοτικές εκλογές», στο οποίο έχει ενσωματωθεί τροπολογία που ορίζει τα νησιά των Βορείων Σποράδων, ως διακριτή περιφερειακή ενότητα, αλλά χωρίς να εκλέγουν αντιπεριφερειάρχη, ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Νάκος  προέβη στην ακόλουθη δήλωση: 
«Δυστυχώς, παρά την πίεση που δέχθηκε ο Υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, προκειμένου να εφαρμόσει την ρύθμιση που έχει θεσπίσει για τα νησιά του Αργοσαρωνικού και για τις Βόρειες Σποράδες, ώστε αυτές αφενός να εκπροσωπούνται στο περιφερειακό συμβούλιο με τρεις συμβούλους και αφετέρου να εκλέγουν αντιπεριφερειάρχη, αυτός αρνήθηκε να τροποποιήσει το νόμο.
Έχουμε λοιπόν την εφαρμογή δύο μέτρων και δύο σταθμών από την κυβέρνηση που αλλιώς μετράει την Αττική και αλλιώς την υπόλοιπη Ελλάδα, ενώ ισχυρίζεται ότι συμπεριφέρεται με δικαιοσύνη και ισονομία. Προφανώς στα λόγια και όχι στα έργα». 

1 σχόλιο:

  1. Κύριε Νάκο, καταλαβαίνω το πρόβλημά σας, πρέοει τώρα να κάνετε αντιπολίτευση, αλλά αιδώς Αργείοι!! Οταν ο πάνσοφος Σουφλιάς θεσμοθετούσε οτι τα νησιά είναι στον άξονα βορά νότου, δεν άκουσα την φωνή σας, τώρα καταλάβατε οτι τα νησιά δεν είναι στον Δομοκό ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.