Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Πολιτική δέσμευση Παπατόλια

Το δήλωσε ο Νομάρχης κατά τη διάρκεια του διευρυμένου διαδημοτικού συμβουλίου στη Σκόπελο:
«Yπάρχει μία πολιτικού χαρακτήρα δέσμευση δική μου, ότι θα υπάρχει θεματικός αντιπεριφερειάρχης επιφορτισμένος αποκλειστικά με τη νησιωτική πολιτική των Σποράδων και αυτός θα προέρχεται από τις Σποράδες. Να δούμε τί θα πράξουν και τι θα σας πουν και οι άλλοι υποψήφιοι..!»

2 σχόλια:

  1. Φυσικά. Και ξέρουμε και ποιός θα είναι...
    Το θέμα είναι να αντιληφθούν πια όλοι οι πολιτικοί ηγέτες της Μαγνησίας-όλων ανεξαιρέτως των αποχρώσεων-ότι οι Σποράδες είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι είναι ο οικονομικός "πνεύμονας" της Μαγνησίας που ανέκαθεν στήριζε τις αγορές-και πρώτα πρώτα την αγορά του Βόλου. Επενδύστε στις Σποράδες, γιατί αλλιώς θα βουλιάξουμε όλοι μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η χθεσινή συγκέντρωση ήταν προφανώς προεκλογικό πανηγυράκι... Τέλος πάντων, καλή η πρόθεση των αρχών, την υποστήριξή μας την έχουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.