Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Οι υποψήφιοι τί θα πουν στον κόσμο;

To σχόλιο εστάλη για την ανάρτηση Επιστολή Πλωμαρίτη σε Νομάρχη, αλλά αποκόπτω αυτό το κομμάτι, γιατί είναι μια φωνή διαμαρτυρίας που ακούγεται από όλο και περισσότερους Βορειοσποραδίτες. Γράφει ο/η φιλός/η στο σχόλιό του:
«Και τι έγινε αν εκπροσωπούμαστε ή δεν εκπροσωπούμαστε, δεν βλέπετε τα αποτελέσματα. Τα εισιτήρια έχουν φτάσει στα ύψη. Οι τουρίστες ακυρώνουν συνέχεια τις κρατήσεις που έχουν κάνει από το χειμώνα για να επισκεφτούν τα νησιά.
Οι ντόπιοι παρακαλούν το Θεό να μην αρρωστήσουν γιατί δεν έχουν χρήματα για να πληρώσουν τα ακριβά εισιτήρια. Τα Κέντρα Υγείας δεν λειτουργούν και για την πιο μικρή περίπτωση σε στέλνουν στο Βόλο.
Ολοι αυτοί που θα είναι υποψήφιοι τί θα πουν στον κόσμο; Θα προσπαθήσουμε αλλά δεν γνωρίζουμε το αποτέλεσμα; Αναρωτιέμαι τί θα τάξουν;
Και με τι χρήματα θα τα υλοποιήσουν; Οι οφειλές έχουν φτάσει στο ζενίθ. Και το μόνο που ξέρει να κάνει το κράτος είναι περικοπές.
Και οι Δήμαρχοι παλιοί, τωρινοί και επόμενοι, άσκοπες δαπάνες χωρίς προγραμματισμό, αντί να πληρώνουν αυτούς που χρωστάνε, δημιουργούν νέες και πάει λέγοντας...»

6 σχόλια:

  1. Δεν θα πουν τίποτα στο κόσμο.Γιατί ότι και να πουν θα είναι σαν μια φούσκα που θα ξεφουσκώσει μετά την εκλογή τους.
    Ολοι οι Δήμοι στην Ελλάδα χρωστάνε πολλά εκατομμύρια ευρώ.Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα από 1/11/2011 να υποχρεωθούν να μπουν σε τριετές πρόγραμμα εξυγίανσης των οικονομικών τους, κάτι σαν το Δ.Ν.Τ., που θα ελέγχεται από την Κρατική Διοίκηση.
    Επομένως οι νέοι Δήμαρχοι θα είναι οικονομικοί διαχειριστές για να βγάλουν τους Δήμους από την κρίση.Μην ονειρεύονται ότι θα επιτελέσουν έργο και θα ασκήσουν την δική τους πολιτική.Πολιτική χωρίς χρήματα δεν γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η σιωπή των αμνών ή κραυγή των λύκων που είναι έτοιμοι να κατασπαράξουν το ποίμνιο* τους...
    *ψηφοφόροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι υποψήφιοι θα είναι κάποιοι από μας.Δεν θα είναι εξωγήινοι.Κάποιοι πρέπει να ασχοληθούν με τα κοινά και να μας εκπροσωπήσουν.
    Το μόνο που πρέπει να πουν στους ψηφοφόρους είναι η αλήθεια γιατί το ψέμα σε καθιστά ανακόλουθο.
    Θα μου πείτε:Αφού έχουμε μάθει να ζούμε μέσα στο ψέμα, στις μεγάλες υποσχέσεις, στις μεγάλες συγκεντρώσεις στα πανώ και στις αφισοκολλήσεις,στα προεκλογικά προγράμματα ανευ ουσίας και περιεχομένου με ένα σωρό θα...θα...θα...Πώς θα γίνει αυτό;
    Θα γίνει με την γνώση δεν χρειάζεται να είσαι εκλεγμένος για να ενδιαφερθείς για αυτά που διαδραματίζονται στο τόπο σου.Η συμμετοχή όλων από το δικό τους μετερίζι θα φέρει το ποθητό αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜ ΤΖΩΡΤΖΗΣ12 Ιουλίου 2010 στις 9:08 π.μ.

    ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΝ Κ.ΚΑΡΑΓΙΟΖΟ ΚΑΙ Κ.ΡΑΜΑΝΤΑΝΗ ΔΙΝΩ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ'' ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΥΦΤΟΡΕΜΑ,, (ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΥΦΤΟΡΕΜΑ) ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΣΤΑΝΗ ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΜΕ ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΤΟ Η ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΠΗΛΙΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΠΕΛΟ ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΜΒΑΝΩ ΟΧΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΕ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΞΑΔΕΛΦΙΑ ΑΥΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΙΜΩΡΕΙ. ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΝΝΗ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ. Σ΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΗ; ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ;
    ΚΑΙ ΜΗ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΣΤΟ ΓΥΦΤΟΡΕΜΑ. ΑΥΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΕΦΥΡΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑΞΟΥΝ...
    ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜ ΤΖΩΡΤΖΗΣ13 Ιουλίου 2010 στις 11:06 π.μ.

    ΩΡΑΙΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟ BLOG. ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.