Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Αρμενίζοντας τις Σποράδες

7ήμερα απόδρασης διοργανώνει η Blue Aegean Yachting με αναχώρηση από Ν. Μαρμαρά και κατεύθυνση τον Άγιο Πέτρο στην Κυρά Παναγιά. Άφιξη το βράδυ, μπάνιο και διανυκτέρευση (αρόδο). Την άλλη μέρα αναχώρηση 12.00 με προορισμό την γραφική Στενή Βάλα της Αλοννήσου. Ενδιάμεσοι σταθμοί στα λιμανάκια και στις ακρογιαλιές της Αλοννήσου. Άφιξη στην Στενή Βάλα στις 20.00, διανυκτέρευση. Την 3η ημέρα προορισμός είναι τα Σκάτζουρα. Διανυκτέρευση (αρόδο), 4η ημέρα αναχώρηση 12.00 για Σκόπελο με ενδιάμεσους  σταθμούς για μπάνιο. Άφιξη στην Σκόπελο 20.00 και διανυκτέρευση. 5η ημέρα αναχώρηση 10.00 για το Ξερό (Περιστέρα). Μπάνιο και  διανυκτέρευση (αρόδο).
6η ημέρα αναχώρηση 10.00 για τον μαγευτικό Πλανήτη στην Κυρά Παναγιά. Μπάνια στην διαδρομή. Διανυκτέρευση (αρόδο). 7η ημέρα αναχώρηση  08.00 για Ν. Μαρμαρά. Άφιξη το απόγευμα.

3 σχόλια:

  1. ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΘΒ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΛΑΚΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο ενας ο αλος τωρα κουρευτικε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΘΒ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΝΗ ΒΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.