Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Θ. Νάκος: Καταπατήσατε τον συνταγματικό όρο...

...της ίσης μεταχείρισης
Την ανάγκη να είναι ο νέος νόμος για τον έλεγχο των εκλογικών δαπανών «λειτουργικός, αντιγραφειοκρατικός και αποτελεσματικός» επισήμανε ο βουλευτής της Ν.Δ. Θανάσης Νάκος, κατά την ομιλία του ως εισηγητής του κόμματος στη συζήτηση του νομοσχεδίου «Οριοθέτηση εκλογικών δαπανών, δημοσιότητα και έλεγχος των οικονομικών των συνδυασμών & των υποψηφίων κατά τις νομαρχιακές και δημοτικές εκλογές», στην Ολομέλεια της Βουλής. 
Ακόμη, έκανε λόγο για «προνομιακή μεταχείριση» αναφερόμενος στη θεσμοθέτηση θέσης αντιπεριφερειάρχη για τα νησιά του Αργοσαρωνικού. «Αλήθεια με ποια τυπικά κριτήρια; Γιατί η πρακτική αυτή δεν ακολουθήθηκε παραδείγματος χάριν στις βόρειες  Σποράδες; Δεν έχουν κι αυτές τα ίδια ποιοτικά χαρακτηριστικά και πληθυσμό αναλογικά τον ίδιο με τον πληθυσμό  του χερσαίου τμήματος με τα νησιά του Αργοσαρωνικού; Καταπατήσατε τον συνταγματικό όρο της ίσης μεταχείρισης κ. Υπουργέ. Και αυτό δεν μπορούμε να το προσπεράσουμε», σημείωσε ο εισηγητής της Ν.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.