Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Μερικοί επιμένουν σε στείρες λογικές

Ανακοίνωση
της Νομαρχιακής Επιτροπής
του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας
«Πριν από μερικές μέρες όλοι οι φορείς του Νομού μετά από συντονισμένες προσπάθειες, πετύχαμε αυτό που από καιρό είχαμε συμφωνήσει. Τα νησιά του Νομού να αποτελέσουν ξεχωριστή ενότητα με δική τους διακριτή εκπροσώπηση στο πρώτο αιρετό Περιφερειακό Συμβούλιο.
Ο Καλλικράτης, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες μεταρρυθμίσεις από συστάσεως του ελληνικού κράτους. Βάζει τις βάσεις για να εξαλείψουμε το υδροκεφαλικό, συγκεντρωτικό και αντιπαραγωγικό κράτος που παράγει διαφθορά και γραφειοκρατία. 
Αποτελεί την απαρχή της μεγάλης προσπάθειας για τη δημιουργία ενός σύγχρονου, αποκεντρωμένου συστήματος διακυβέρνησης όπως το απαιτούν τα νέα ευρωπαικά και παγκόσμια δεδομένα. Οι αρμοδιότητες που εκχωρούνται στην Αυτοδιοίκηση δεν έχουν προηγούμενο. Πριν από μερικά χρόνια δεν τις είχαμε καν φανταστεί.
Δυστυχώς όμως κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί ή δε θέλουν να αντιληφθούν τη μεγάλη αλλαγή που συντελείται. Επιμένουν σε στείρες λογικές του παρελθόντος, γιατί έτσι έχουν μάθει να επιβιώνουν πολιτικά. Άλλωστε πολλοί από αυτούς πολέμησαν λυσσαλέα αυτές τις αλλαγές τις οποίες και καταψήφισαν στο Κοινοβούλιο.
Είναι αυτοί που προσπαθούν να παίξουν με την αγωνία των συμπολιτών μας και ιδιαίτερα με τους κατοίκους των νησιών, που δίνουν τη μάχη της επιβίωσης και της ανάπτυξης, κάτω μάλιστα από δύσκολες συνθήκες και υπό το βάρος της διεθνούς αρνητικής οικονομικής συγκυρίας.
Είμαστε σίγουροι ωστόσο ότι όλοι οι πολίτες έχουν καταλάβει πως η εποχή των "μαυρογιαλούρων" αποτελεί παρελθόν. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτό που προέχει είναι η μεγάλη προσπάθεια να αλλάξουμε την Ελλάδα και συστρατεύονται μαζί μας στην εθνική αυτή προσπάθεια.»
(Στη φωτό ο γραμματέας της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Γ. Φώτης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.