Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Θετική εξέλιξη έχει το leader αλιείας

Ο Δήμαρχος Σκοπέλου κ. Χρ. Βασιλούδης εκπροσωπώντας τους δημάρχους Αλοννήσου και Σκιάθου και τον κοινοτάρχη Τρικερίου συναντήθηκε με τον Ειδικό Γραμματέα Διοικητικού Τομέα Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αρμόδιο για τα έργα που θα ενταχθούν στο Δ' ΚΠΣ, κ. Ευ. Δίβαρη. Στη συνάντηση παρευρέθη, σαν εκπρόσωπος της ΑΝΕΜ, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Τάκης Παπάς.
Ο Δήμαρχος Σκοπέλου μας είπε γι' αυτή τη συνάντηση: «Ο κ. Δίβαρης μας ενημέρωσε ότι το leader αλιείας, η πρόταση δηλαδή της ΑΝΕΜ έχει θετική εξέλιξη και μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου θα έχει υπογραφεί η σχετική μελέτη. Με το leader αλιείας στον Δήμο μας εισρέουν αρκετά χρήματα μιας και η πρόταση της ΑΝΕΜ είναι καλύτερη από αυτή της Αναπτυξιακής Πηλίου και εκτός από τον Δήμο, όλους μας δηλαδή, θα ωφεληθούν και πολλοί περισσότεροι δημότες της Σκοπέλου απ' ό,τι με την προηγούμενη κατάσταση.»
Λιμνοδεξαμενή Πανόρμου
Ένα άλλο θέμα που συζητήθηκε με τον ειδικό γραμματέα επ' ευκαιρία της συνάντησης, είναι αυτό της λιμνοδεξαμενής Πανόρμου. Ο κ. Δίβαρης διαβεβαίωσε για ακόμα μία φορά τον κ. Χρ. Βασιλούδη ότι το έργο έχει ενταχθεί στο Δ' ΚΠΣ και ότι δεν κινδυνεύει να απενταχθεί. Μάλιστα δε, συζητήθηκε και η ένταξη δύο νέων υποέργων. Αφενός της μεταφοράς του νερού από τον Πάνορμο στη Σκόπελο και αφετέρου της κατασκευής ενός ταχυδιηλιστηρίου, το οποίο είναι εντελώς απαραίτητο για τη λειτουργία της συγκεκριμένης δεξαμενής.

1 σχόλιο:

  1. Αν θυμόμαστε καλά μία από της προτάσεις η οποία μπήκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή μια και οι τοπικοί άρχοντες αδιαφορούν , μετά από αγώνα του Δ.Σ. του Ν.Ι.Κ.Ο.Σκοπέλου είναι και η δημιουργία Ναυτικού μουσείου , στέκι επαγγελματιών - ερασιτεχνών ψαράδων,αίθουσα Ναυτικού Ομίλου, αποδυτήρια αθλητών, αποθηκευτικός χώρος σκαφών.
    Ελπίζουμε ότι δεν θα μας πετάξετε για ακόμα μία φορά στο κάδο των αχρήστων.....
    Εκεί μας έχετε και εμάς και τους τσιγγάνους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.