Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Στα 10 στρέμματα η αρτιότητα

Μετά την ψήφιση του σχεδίου νόμου του ΥΠΕΚΑ για την προστασία της βιοποικιλότητας, η αρτιότητα για την εκτός σχεδίου δόμηση διαμορφώνεται στα 10 στρέμματα μετά τη δημοσίευση του νόμου, όμως διασφαλίζεται ρητά ότι οικόπεδα/γήπεδα 4000 τμ θεωρούνται άρτια και οικοδομήσιμα εφόσον κατά τη δημοσίευση του νόμου πληρούσαν τους όρους της νομοθεσίας περί της εκτός σχεδίου δόμησης. Δεν υιοθετήθηκε η διάταξη που είχε προταθεί περί μεταγραφών νομίμων τίτλων μέχρι 1.3.2011.

5 σχόλια:

  1. ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ ! ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΑΝΤΙΟ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣΜΑΣ.ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ. Υ.Γ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΙΕΣΤΟΥΣ ΑΦΥΠΝΥΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς που αντέδρασαν και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.

    Τι θα γίνει με τα οικόπεδα στη ζώνη των 500 μέτρων από τον οικισμό (αυτά των 2 στρεμμάτων) που μέχρι τώρα ήταν άρτια και οικοδομήσιμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ζώνη των 500 μέτρων καίει κυριολεκτικά πολύ κόσμο. Τι γίνεται μ' αυτό; Μπορούμε να έχουμε μια σίγουρη απάντηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΙΑΣΤΟΙΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ,ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΙΩΝΤΟΥΣ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΘΑ ΦΑΝΕ ΑΓΕΛΑΔΙΤΣΑ 2% ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.