Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Ευχαριστήρια επιστολή

Για το προσωπικό του Κ.Υ. Σκοπέλου
και τον Διευθυντή Γιώργο Τριανταφύλλου
Με αφορμή το άτυχο περιστατικό που συνέβη στη Γλώσσα Σκοπέλου (μετωπική σύγκρουση 2 μοτοσικλετών), και που είχε ως επακόλουθο τον σοβαρό τραυματισμό των 2 οδηγών, θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου κ. Τριανταφύλλου Γιώργο για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλε και για την βοήθεια που παρείχε και στους 2 σοβαρά τραυματίες!
Από την πρώτη στιγμή της έλευσής τους στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου, κινητοποιήθηκε...
όλος ο μηχανισμός των εργαζομένων! Γρήγορα, μεθοδικά, πάνω κι από τους δυο αιμόφυρτους συνανθρώπους μας, να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κρατήσουν στη ζωή τον σοβαρότερα τραυματία (κ. Φάλκο Παντελή) μα και τον άλλο νεαρότερο οδηγό (Μίλτο Φωτόπουλο) με όλα τα μέσα που διέθεταν! Με περίσσια αυταπάρνηση στον όρκο που έχουν δώσει, πρώτα ο Δ/ντης και έπειτα όλοι οι άλλοι, ακολουθώντας πιστά τις εντολές και τις οδηγίες του, κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή και τους δυο άτυχους του συμβάντος! Όλοι ήταν εκεί! Το νοσηλευτικό προσωπικό, ο οδηγός του ασθενοφόρου κ. Πανταζής Σκλάβος μέχρι και την τελευταία στιγμή της αναχώρησης του ελικοπτέρου που ήρθε να τους μεταφέρει, έκαναν ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό, για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των δύσκολων εκείνων ωρών!
Κάποιοι ίσως πουν, ότι έκαναν τα αυτονόητα! Και ορισμένοι άλλοι όμως βρίσκονται σε διάφορες θέσεις και δεν κάνουν ούτε τα αυτονόητα, όχι επειδή δεν μπορούν αλλά επειδή δεν τους αρέσει! Επειδή δεν το έχουν μέσα τους! Επειδή δεν το θέλουν! Αυτοί όμως όλοι τους, εκείνες τις δύσκολες στιγμές, έκαναν το κάτι παραπάνω! Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πραγματικά τους αξίζει και τους δίνει κουράγιο για να ανταποκρίνονται πάντα έτσι, σε όσα παρόμοια περιστατικά προκύπτουν στον χώρο εργασίας τους! Εμάς η ευχή μας θα είναι, ποτέ μα ποτέ ξανά να μην χρειαστεί να δώσουν τέτοιου είδους βοήθειες!
Με εκτίμηση και απέραντη ευγνωμοσύνη
Νικόλαος Δ. Βαφίνης
Δημοτικός Σύμβουλος Μειοψηφίας
Δήμου Σκοπέλου