Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Εκδρομή του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σκιάθου στο χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου

Ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σκιάθου διοργάνωσε για δεύτερη χρονιά στις 16 - 17 Μαρτίου 2011 διήμερη εκδρομή στο χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου. Στην εκδρομή συμμετείχαν 45 μαθητές των τριών τάξεων Γυμνασίου Σκιάθου, από τους οποίους οι περισσότεροι ανήκουν στα τμήματα του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σκιάθου. Τους μαθητές συνόδεψαν...
η κα Κουτσίκου Πόλυ, ο κ. Ζήκος Ιωάννης, ο κ. Φεργάδης Νίκος και ο κ. Πασχάλης Θεόδωρος και απόλαυσαν μια υπέροχη εμπειρία συνδυάζοντας εικόνες από ένα διαφορετικό τοπίο φύσης στο βουνό, με μαθήματα σκι στο χιόνι.
Η αποστολή έφτασε το βράδυ της Τετάρτης, όπου και διανυκτέρευσε στο καταφύγιο του χιονοδρομικού κέντρου. Η δεύτερη μέρα περιλάμβανε από τις 10.00 έως τις 16.00 μαθήματα σκι ανάλογα με το επίπεδο των παιδιών, με τη συνεχή καθοδήγηση τριών δασκάλων του σκι. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πολλά από τα παιδιά ήρθαν για πρώτη φορά σ’ επαφή με αυτό το ξεχωριστό άθλημα και πραγματικά ο ενθουσιασμός τους ήταν κάτι το συγκινητικό. Διασκέδασαν αφάνταστα σε αυτές τις πρώτες προσπάθειές τους, ενώ η πρόοδος για τα παιδιά που είχαν έρθει και πέρυσι ήταν εντυπωσιακή. Το απόγευμα ακολούθησε ένα δίωρο με παιχνίδια στο χιόνι και όλα τα παιδιά έγιναν μία μεγάλη παρέα και η μέρα έκλεισε με προβολή ταινιών και ψυχαγωγικά παιχνίδια. Νωρίς το πρωί της επόμενης μέρας, μετά από μεγάλη επιθυμία των παιδιών έγινε ένα ολιγόωρο μάθημα σκι αυξημένης δυσκολίας και φάνηκε ότι ο στόχος της εκδρομής που ήταν η εξοικείωση με το άθλημα είχε επιτευχθεί. Το απολαυστικό πρόγραμμα τελείωσε με μία μεγάλη βόλτα με εναέριους αναβατήρες πάνω από τις χιονοδρομικές πίστες, όπου το θέαμα ήταν μαγευτικό.
Στην επιτυχία της εκπαιδευτικής αυτής εκδρομής του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σκιάθου συνέβαλαν καθοριστικά η Πρόεδρος του Χιονοδρομικού Κέντρου κα Τζούλια Τσαλίκη, το προσωπικό του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου και η Διευθύντρια του Γυμνασίου Σκιάθου κα Κατερίνα Κουρκούμπα.
Μετά τη μεγάλη ανταπόκριση και τον ενθουσιασμό όλων των συμμετεχόντων ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σκιάθου κ. Γιάννης Μπούρτζικας ανέφερε ότι θα διοργανώνονται κάθε χρόνο κύκλοι μαθημάτων σκι, ούτως ώστε να συμμετέχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερος αριθμός μαθητών της Σκιάθου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.