Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Κίνημα Πολιτών. Καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε

Η Περιφερειακή παράταξη «Θεσσαλών Δύναμη», αναγνωρίζοντας την καταλυτική σημασία ενός πανεθνικού κινήματος πολιτών για τη στήριξη των ελληνικών προϊόντων, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να ιδρύσει στη Θεσσαλία, ξεκινώντας από τη Μαγνησία, παραρτήματα της κίνησης «Κίνημα Πολιτών. Καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε», στην οποία συμμετέχει το σύνολο των αντιπροσωπευτικότερων συλλογικών φορέων...
της χώρας, εκτιμώντας ότι αποτελεί όχι μόνο εθνική ανάγκη, αλλά και πατριωτικό χρέος όλων μας να διαμορφώσουμε επειγόντως εθνική και περιφερειακή καταναλωτική συνείδηση με όσες δυνάμεις διαθέτουμε.
Στην πρωτοβουλία συμμετέχουν οι εξής:
Εργατικό Κέντρο Βόλου
ΑΔΕΔΥ
Επιμελητήριο Μαγνησίας
Ένωση Καταναλωτών Βόλου
Εμπορικός Σύλλογος Βόλου-Ν. Ιωνίας
Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Βόλου-Ν. Ιωνίας
Δικηγορικός Σύλλογος Βόλου
Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας
Σύνδεσμος Βιομηχάνων Θεσσαλίας
Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας
Σύλλογος Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων Μαγνησίας
Σύλλογος Κέντρων Εστίασης και Διασκέδασης Μαγνησίας
Η απαρίθμηση των φορέων που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία δεν είναι εξαντλητική, δεδομένου ότι ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί και από άλλους φορείς που θα καταγραφούν πριν την έναρξη της συνέντευξης.

1 σχόλιο:

  1. Ενας από τους λόγους που φτάσαμε εδώ που φτάσαμε είναι οτι πλέον δε παράγουμε σχεδόν τίποτε. Αυτά που παράγουμε είναι ανεπαρκή να καλυψουν τις εγχώριες ανάγκες και σαφώς σε υψηλότερη τιμή από τα εισαγόμενα. Μια βόλτα στο παντοπωλείο της γωνίας και θα καταλαβετε πλήρως τη κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.