Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Το ταχύπλοο «Αλκυόνη» στη γραμμή Βόρειες Σποράδες - Βόλος και τον Ιούλιο Θεσσαλονίκη

Aπο 15 Απριλίου ξεκινά δρομολόγια το Ε/Γ-Ο/Γ Ταχύπλοο ΑΛΚΥΟΝΗ στη γραμμή Βόλος – Σκιάθος - Σκόπελος – Αλόννησος αρχικά κα από 8 Ιουλίου έως τις 4 Σεπτεμβρίου το ταχύπλοο θα συνδέει τις Σποράδες και με τη Θεσσαλονίκη.

9 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ.
    ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ.ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ. ΟΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ.ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΧΡΟΝΙΕΣ 1986 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΩΡΙΣΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το αλκυονη για το Πάσχα έχει πολυ βολικα δρομολόγια Απο προς Σκοπελο. Την ίδια μέρα ξεκινά και το Παναγία Πάρου της νελ Απο Άγιο κωνσταντινο αρχικά Παρασκευή και ΚΥΡΙΑΚΗ και έπειτα καθημερινά όπως και το Πάσχα . Ολοχρονα στην γραμμή τις ίδιες μέρες με εξαίρεση την ακινησία του πλοίου οκτ νοε δεκ. Σε λίγες μέρες στη γραμμή και το εξπρές ΣΚΙΑΘΟΣ Ο Πήγασος ξεκινά 09 ιουν όπως και ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ιουν Απο κυμη. Καλοταξιδα όλα τα πλοία πλοια και τα καταμαραν και Δελφινι . Το speedcat λογικά φέτος δεν θα είναι στην γραμμή

    Τα πλοία της νελ αξίζουν να στηριχθούν γιατί θα ήταν χρήσιμο Ένα Ακόμη ΠΛΟΙΟ στη γραμμμη ολοχρονα

    Καλοταξιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι συμφωνω και εγω με αυτα που λεει ο κ.Ανωνυμος,ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1946053

    Αυτο με τα 50 χλμ πστην Ιταλια και όχι μόνο πρέπει να το δει ο Δημος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το εισιτήριο επιβάτη και IX από Σκόπελο για Βόλο πόσο θα στοιχίζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΑ ΤΑ ΣΚΑΡΙΑ

    ΜΕ ΝΑΥΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΠΕΡΥΣΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ
    ΔΥΝΑΤΑ ΤΩΡΑ ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΣΕ ΛΙΓΟ
    ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ.
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ .
    ΤΟ ΝΗΣΑΚΙ ΓΑΥΔΟΣ ΑΠΟ 21-3-2011 ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ
    ΠΛΟΙΟ.
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ.
    ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΕΡΑ Κ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ
    ΨΗΛΩΤΕΡΑ.

    ΑΝΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ολα αυτα καλα ακουγονται.Με τετοια κριση ομως ποιος θα ταξιδεψει με τα τοσα πολλα καραβια? Μηπως του χρονου φυγουν τα περισοτερα και δεν τα ξαναιδουμε?? ξερετε ποσο δυσκολη χρονια θα ειναι φετος? ελπιζω να πεσω εξω για το καλο του τοπου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλως να ορισει το Αλκυονι αλλα μπορει καπιος να μας πει γιατι ενω περσυ το εισιτήριο του Αλκυονι για βολο είχε 23 ε φέτος έκαναν αυξηση 25%!!!!!!!και θα πουλιεται 33 ε???? Είναι για να χαιρόμαστε η να προβληματιστούμε?????
    η χελλενικ τουλάχιστον είναι πιο τίμια εταιρεία. Ειναι ολο τον χειμώνα παρουσα και το εισιτήριο με το εξπρεσ Σκιαθος το έχει 27.50 ε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΟΙΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ.ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΟΜΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟ EXPRESS SKIATHOS ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΓΙΑ ΚΑΡΑΒΙ.ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.