Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Η Νάντια σε Σκιάθο, Γλώσσα και Σκόπελο

Η Ένωση Μικρασιατών Σκιάθου σας προσκαλεί, με ελεύθερη είσοδο, το Σάββατο 12 Μαρτίου 12:30 στην αίθουσα Γυμνασίου-Λυκείου Σκιάθου στο ανέβασμα της παιδικής θεατρικής παράστασης
«Η Νάντια και το Μαγικό ραβδί»
Την ίδια ημέρα στις 5.30 μ.μ. η ίδια παράσταση θα δοθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Γλώσσας και αυτή τη φορά σας προσκαλεί να την παρακολουθήσετε ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Γλώσσας. Είσοδος 3 ευρώ.
• Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Σκοπέλου σας καλεί στη παιδική θεατρική παράσταση "Η Νάντια και το μαγικό ραβδί".
Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί: Κυριακή 13 Μαρτίου και ώρα 11.30 στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Σκοπέλου Είσοδος 2 ευρώ.
Πρόκειται για ένα...
εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα της ομάδας HIPPO που αποτελείται από:
• μία παράσταση παραμυθιού που συνδυάζει αφήγηση, υποκριτική, μιμική και ζωντανή μουσική με θέμα την διαφορετικότητα.
• ένα σχέδιο δράματος, «Μετά την παράσταση», που βασίζεται στις τεχνικές του Εκπαιδευτικού Θεάτρου με αφορμή την παράσταση και θέμα το αίσθημα της ευθύνης και της επιλογής και τις έννοιες του σωστού και του λάθους.
Το πρόγραμμα παρουσιάζεται σε σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, σε νηπιαγωγεία κάθως και παιδικούς σταθμούς. Έχει ήδη παρουσιαστεί σε νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία του νομού Αττικής, του νομού Θεσσαλονίκης και της περιφέρειας της Μακεδονίας

3 σχόλια:

  1. Γιατί στη Σκιάθο είναι ελεύθερη η είσοδος και σε Γλώσσα και Σκόπελο όχι?
    Ασφαλώς το σχόλιο δέν έχει να κάνει με το ίδιο το ποσό αλλά........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To παρατήρησα και εγώ. Στη Σκιάθο ελεύθερη είσοδος, στη Γλώσσα 3 ευρώ και στη Σκόπελο 2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο λόγος που στη Γλώσσα υπήρχε είσοδος 3 ευρώ είναι για να καλύψει το 1/4 των εξόδων της παράσταστης. Καθ ότι λίγα παιδιά δεν μιλάμε για παραπάνω έσοδα. Άλλωστε τα 3 ευρώ είναι καθαρά συμβολικό ποσό και δεν θα διώχναμε όποιο παιδάκι δεν θα είχε χρήματα μαζί του.
    Το σημαντικό είναι να γίνονται δραστηριότητες για τα παιδιά και τώρα που είναι χειμώνας και φυσικά με αυστηρό πολιτιστικό κριτήριο.
    Κανένα παιδικό θέατρο στην Αθήνα δεν είναι δωρεάν άλλωστε....

    ΥΓ. Ο πολιτιστικός σύλλογος δεν επιχορηγείται απο κανέναν για τις χειμερινές δραστηρίοτητες, σε αυτους τους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, θεωρείτε οτι δεν είναι προτιμότερο με ένα συμβολικό ποσό να αυτοχρηματοδοτούμε δραστηριότητες που κάνουν τα παιδιά μας χαμογελεστά και τα εμπλουτίζουν καλλιτεχνικά όλο το χρόνο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.