Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Επέστρεψαν από τις Βρυξέλλες οι δήμαρχοι Αλοννήσου, Σκοπέλου και Σκιάθου

Ο ευρωβουλευτής
κ. Γιώργος Σταυρακάκης
Στις Βρυξέλλες βρέθηκαν το διάστημα 28 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου, οι δήμαρχοι Αλοννήσου, Σκοπέλου και Σκιάθου, κ.κ. Π. Βαφίνης, Γ. Μιχελής και Ν. Πλωμαρίτης, προσκεκλημένοι από τον ευρωβουλευτή και α΄αντιπρόεδρο της επιτροπής περιφερειακής ανάπτυξης Γιώργο Σταυρακάκη.
Η επίσκεψη είχε ως στόχο την ενημέρωση σχετικά με τις πολιτικές και τους θεσμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ειδικότερα σχετικά με θέματα Πολιτικής Συνοχής και Περιφερειακής Ανάπτυξης.
Περιλάμβανε ενημερωτικές συναντήσεις με Ευρωβουλευτές, Επιτρόπους, στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ελλάδος στην ΕΕ, καθώς και παρακολούθηση μέρους των εργασιών της Επιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. 

2 σχόλια:

  1. Δηλαδη με λιγα λογια τουρισμο!!! δεν διαβαζω κατι που να λεει για τα νησια μας αν κανω λαθος να με διωρθωσουν οι κκ Δημαρχοι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ 4 Μαρτίου 2011 10:43 π.μ.
    Εσυ σίγουρα δεν διαβάζεις εφημερίδες.
    Ούτε τηλεόραση βλέπεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.