Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Τα μέλη της ΔΗΚΕΣ

Ορίστηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία «Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Σκοπέλου (ΔΗ.Κ.Ε.Σ.)» από το Δημοτικό Συμβούλιο. Πρόκειται για 5 αιρετούς, 1 από φορέα και 5 δημότες. Η θητεία τους λήγει μαζί με τη θητεία του δημοτικού συμβουλίου και είναι τα εξής:
Λαγουδάκης Γεώργιος / Πρόεδρος
Διαμάντου Αλεξ. / Αντιπρόεδρος
Παπαδαίδ Μάχη
Πατσής Γ.
Καραγκιόζος Ιω.
Ελένη Σπετσιώτη
Δένδης Σταμ.
Δρόσου Μάχη
Τσουτσούρη Σοφία
Σπύρου Αλεξ.
Κοσμά Βασιλική

4 σχόλια:

  1. Μπορείτε να μας πείτε αν γνωρίζετε αν ορίστηκαν οι σχολικές επιτροπές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oρίστηκαν οι σχολικές επιτροπές και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο blog το μεσημέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παλι τα ιδια εκπροσωπος του Α.Ο.Σκοπελου δεν υπαρχει για τριτη συνεχομενη θητεια Δημοτικων Αρχων απο το 2002.Φαινεται οτι ολοι οι αρχοντες της περιόδου αυτης δεν εχουν αντιληφθει τι προσφερει στη Σκοπελο ο Α.Ο. σε πολλα επιπεδα.Λοιπον κυριοι-ες τα προεκλογικα γραμματια σας εξαργυρωστε τα αλλου οχι στον Πολιτισμο και τον Αθλητισμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπορεί κάποιος να μας πληροφορήσει ποιες είναι οι αρμοδιότητες της ΔΗΚΕΣ, και ποιος επιτέλους θα ασχοληθεί σοβαρά με τον πολιτισμό του νησιού μας για να δούμε και κάτι άλλο εκτός από γίδα και τραχανά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.