Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Προσπάθεια για να λειτουργήσει ο «Ορφέας»

Έχει ξεκινήσει η αποκατάσταση του θερινού σκοπελίτικου κινηματογράφου «Ορφέας» ώστε το καλοκαίρι, απλώνοντας το «λευκό σεντόνι» προβολής ταινιών στην αυλή του, να λειτουργήσει ως θερινό σινεμά, ταξιδεύοντάς μας, εμάς και τους επισκέπτες μας, στον κόσμο της 7ης τέχνης.
Όποιος θέλει να υποστηρίξει αυτή την προσπάθεια, ας επικοινωνήσει με την συντονίστρια εθελοντισμού του Δήμου Σκοπέλου, δημοτική σύμβουλο κα Μάχη Παπαδαυίδ στο τηλέφωνο 6945929901, αλλά και με την τοπική σύμβουλο και υπεύθυνη εθελοντισμού για την κοινότητα Σκοπέλου κα Ελένη Χαννά, τηλ. 6977187988.
Ένα χέρι βοήθειας από όλους για να λειτουργήσει το αγαπημένο μας παλιό σινεμά αυτό το καλοκαίρι!

2 σχόλια:

  1. Μπράβο χίλιες φορές! Κάντε μία ανάρτηση για το τι μπορεί κανείς να προσφέρει - άτομα και επιχειρήσεις. Αλλά να μην παίζει κάθε μέρα το Mama Mia, ε? :))
    Χρυσούλα Σπανού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια!
    Πολύ σωστό Χρυσούλα αυτό που γράφεις.
    Σας παρακαλούμε να γίνει μια ανάρτηση σχετικά με το πως μπορεί να βοηθήσει κάποιος, τι πρέπει να κάνει και ποιοί μπορούν να συμμετέχουν και τι να προσφέρουν.
    Όλοι μας θα τρέξουμε να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια.
    Ρ.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.