Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Οι Lexicon Project στη Σκόπελο

Μαζί με Joanna Drigo και Ισμήνη Πεπέ
Το Σάββατο 26 Μαρτίου στο club «Άμμος»
Τους Lexicon Project τους γνωρίσαμε το 2009. Μια παρέα των πέντε που μοιράζονται το ίδιο όνειρο. Την άνοιξη του 2010 κυκλοφορεί η πρώτη τους ομώνυμη δισκογραφική δουλειά. Το φάσμα των επιρροών τους μεγάλο αλλά η αισθητική τους κοινή. Πέρα απ’ τη φρεσκάδα του ήχου τους, στόχος τους είναι να παρουσιάσουν στο κοινό μια ολοκληρωμένη μουσική παράσταση με τα τραγούδια τους καθώς και κομμάτια αγαπημένων καλλιτεχνών μέσα απ’ το δικό τους πρίσμα...
Η ανταπόκριση από...το κοινό θερμή απ’ τα πρώτα τους κιόλας, βήματα. Κομμάτια όπως το «Ταξίδεψε», «Ας κάνουμε τη νύχτα μέρα» και «Χειμώνας» έχουν ξεχωρίσει στα ραδιόφωνα ενώ οι αρκετές αξιόλογες συνεργασίες αποδεικνύουν ότι οι Lexicon Project ήρθαν για να μείνουν και θα μοιραστούν τη σκηνή με επίσης δύο ξεχωριστές προσωπικότητες.
Το ταλέντο και η επιτυχία, της Joanna Drigo είναι αντιστρόφως ανάλογα της ηλικίας της. Το ντεμπούτο album της με τον ευρηματικό τίτλο «Κάποιες ώρες γεννιούνται τα όνειρα», μία pop-rock παραγωγή, με ελληνικό αλλά και αγγλικό στίχο, που υπέγραψε ο Φίλιππος Πλιάτσικας σε στίχους και μουσική της ιδίας. Από τον παραπάνω δίσκο έχουν κάνει ιδιαίτερη αίσθηση το «Αλλεργία στις δεσμεύσεις» και η «Βίκυ». Η ζεστή της παρουσία, οι εξαιρετικές της ερμηνευτικές δυνατότητες καθώς και ο τρόπος που αξιοποιεί την κιθάρα, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα πότε ρομαντική και πότε δυναμική. Στο πρόγραμμα εκτός απ’ τα δικά της κομμάτια θα ακούσουμε από Αρλέτα μέχρι Bjork και Pj Harvey. Ενδιαφέρον θα αποτελέσει και η συνύπαρξή της στη σκηνή με τους Lexicon Project.

Η Ισμήνη ξεκίνησε την πορεία της στο τραγούδι δίπλα στον Λάκη Παπαδόπουλο και τον Γιάννη Γιοκαρίνη στο Σταυρό του Νότου και στο Rodeo. Πέρυσι τον Ιούλιο κυκλοφόρησε η προσωπική της δουλειάς, «Κάπως Έτσι», με στίχους και μουσική δική της και σε παραγωγή του Λάκη Παπαδόπουλου ο οποίος συμμετείχε και στο τραγούδι «Μίλα Σιγά». Θα παρουσιάσει κομμάτια απ’ τη δισκογραφική της δουλειά καθώς και άλλες αγαπημένες διασκευές…

Ώρα έναρξης 00.00
Club Άμμος
Είσοδος 10€ με ποτό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.