Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Η Σκιάθος στο Westfield London

Μετά από τη συμμετοχή της Σκιάθου στις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού HOLIDAY WORLD - ΠΡΑΓΑΣ 10-13/2/2001, BORSA INTERNATIONALE DEL TURISMO(BIT) - ΜΙΛΑΝΟΥ 17-20/2/2011, INTERNATIONAL FAIR OF TOURISM – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ 24-27/2/2011 και ΙΤΒ – ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ 9-13/3/2011, με δικό της περίπτερο μέσα από τη συνεργασία του Δήμου Σκιάθου και της ένωσης ξενοδόχων του νησιού, η Σκιάθος «βρέθηκε» στο μεγαλύτερο πολυκατάστημα της Ευρώπης, στην καρδιά της Βρετανικής πρωτεύουσας, στο «Westfield London».
Από 19-27 Μαρτίου 2011 στήθηκε ένα πανέμορφο θεματικό πάρκο στο συγκεκριμένο πολυκατάστημα με πρωτοβουλία του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού με στόχο την προώθηση του ελληνικού τουρισμού.
750.000 περίπου ήταν οι επισκέπτες του Westfield...
το διάστημα αυτό και όσοι επισκέφτηκαν το θεματικό πάρκο είχαν την ευκαιρία:
• να χαλαρώσουν στην άμμο, σε μια τεχνητή ελληνική παραλία, παρακολουθώντας ειδικά video προβολής ελληνικών παραλιακών τοποθεσιών, νησιών και ξενοδοχειακών καταλυμάτων, αλλά και να διασκεδάσουν, παίζοντας beach soccer, παιχνίδια παραλίας και «Wii sports resort games»!
• να γνωρίσουν τον πλούτο του ελληνικού πολιτισμού και να συμμετάσχουν σε μια αναπαράσταση αρχαιολογικής ανασκαφής, χρησιμοποιώντας τα εργαλεία του αρχαιολόγου για να ζήσουν τη χαρά της ανακάλυψης του παρελθόντος
• να δοκιμάσουν τις ελληνικές γεύσεις, αλλά και να αποκτήσουν οινογνωσίες και να ενημερωθούν για τους δρόμους του κρασιού,
• να πληροφορηθούν για την αναρρίχηση, τις λοιπές υπαίθριες δραστηριότητες που προσφέρει η Ελλάδα, αλλά και να προσπαθήσουν να φθάσουν στην κορυφή του τοίχου αναρρίχησης, που θα τοποθετηθεί στο ελληνικό πάρκο,
• να παίξουν golf, σε προσομοιωτή γηπέδων
• να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους στην ιστιοπλοΐα, λαμβάνοντας μέρος στα παιχνίδια του ειδικού προσομοιωτή,
• να χαλαρώσουν με ένα μασάζ ή και περιποιήσεις ομορφιάς, από τους ειδικούς
Εξίσου σημαντικό υπήρξε το γεγονός της παρουσίας στο ελληνικό περίπτερο του βρετανικού θιάσου του έργου ¨Mamma Μιa¨, όπου πραγματοποιούσε καθημερινά εμφανίσεις αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο τη Σκιάθο ως τουριστικό προορισμό για τους Βρετανούς.

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΣΚΙΑΘΙΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΤΙ? 750.00 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.