Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Παράταση έως τις 13 Μαϊού 2011 έδωσε ο ΟΓΑ

Aπό τον Δήμο Σκοπέλου ανακοινώνεται ότι:
Παράταση έως τις 13 Μαϊού 2011 έδωσε ο ΟΓΑ για την απογραφή των δικαιούχων πολυτεκνικών επιδομάτων, επιδομάτων τρίτου παιδιού, πολυτεχνικού επιδόματος στις τρίτεκνες οικογένειες, εφάπαξ παροχής και ισόβιας σύνταξης. Ο Οργανισμός αναφέρει πως θα πρέπει άμεσα όσοι δεν έχουν απογραφεί να καταθέσουν το Απογραφικό Δελτίο, και δεν πρόκειται να δοθεί άλλη παράταση...
πέραν της ανωτέρω καταληκτικής ημερομηνίας για την ένταξή τους στο νέο σύστημα πληρωμής των πολυτεκνικών επιδομάτων τού ΟΓΑ.

Οι δικαιούχοι έχουν την δυνατότητα να απογραφούν σε πιστωτικό ίδρυμα ή στα ΕΛΤΑ
Κατά την κατάθεση του Απογραφικού Δελτίου θα πρέπει οι δικαιούχοι να έχουν μαζί τους:
- Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο ή ειδικό δελτίο ταυτότητας ομογενούς/αλλοδαπού πολιτικού φυγάδα ή ειδικό δελτίο υπό ανοχή διαμονής αλλοδαπού που δεν έχει αναγνωρισθεί ως πρόσφυγας.
- Το τελευταίο εκκαθαριστικό της εφορίας ή βεβαίωση απόδοσης Α.Φ.Μ.. Αν δε διαθέτει Α.Φ.Μ., θα πρέπει να απευθυνθεί στη ΔΟΥ που υπάγεται, για να λάβει βεβαίωση απόδοσης Α.Φ.Μ..
- Οποιοδήποτε έγγραφο στοιχείο από το οποίο να προκύπτει ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ). Σε περίπτωση που δε διαθέτει, θα πρέπει να απευθυνθεί στο πλησιέστερο ΚΕΠ.
- Βιβλιάριο τράπεζας (εφόσον υπάρχει).
Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το νέο τρόπο πληρωμής και τη διαδικασία της απογραφής,οι δικαιούχοι μπορούν να απευθύνονται στον ανταποκριτή του ΟΓΑ του Δήμου, στην κεντρική υπηρεσία του Οργανισμού και στην ιστοσελίδα τού ΟΓΑ (www.oga.gr)
Τηλέφωνο επικοινωνίας 2424350109

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.