Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

20%+20% έκπτωση για Σκιάθο

Πρόταση της ΝΕL Lines για τόνωση της τουριστικής κίνησης
Όπως μας πληροφόρησε πριν από λίγο ο κ. Π. Ανδριτσόπουλος, από το πρακτορείο ΝΕL LINES της Σκιάθου, πρόθεση της εταιρείας είναι να βοηθήσει στην τόνωση της τουριστικής κίνησης προς τα νησιά των Σποράδων και πιο συγκεκριμένα της Σκιάθου, εφαρμόζοντας πακέτο ειδικής προσφοράς για μετάβαση με τα πλοία της εταιρείας από τον Άγιο Κωνσταντίνο και το Βόλο, σε συνδυασμό με ειδικές τιμές διαμονής σε επιλεγμένα καταλύματα της Σκιάθου.
Πιο συγκεκριμένα, η ΝΕL LINES ζητάει άμεσα, μια λίστα με τα καταλύματα...
που προτίθενται να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια, μαζί με τις προτεινόμενες τιμές οι οποίες πρέπει να έχουν μια εμφανή έκπτωση 20%.
Η εταιρεία από την πλευρά της, θα προσφέρει αντίστοιχα έκπτωση 20% στα εισιτήρια επιβατών και αυτοκινήτων για τα πλοία πλοία «Αλκυόνη» και «Παναγία Πάρου», η οποία θα ισχύει για μετάβαση από Δευτέρα έως Πέμπτη, για το Μήνα Μάιο, Ιούνιο (εκτός της περιόδου Αγίου Πνεύματος) και έως τις 10 Ιουλίου.
Η προσφορά αυτή θα «τρέξει» άμεσα και στην ιστοσελίδα της εταιρείας, ώστε να βοηθηθεί ακόμα καλύτερα η προβολή της προσπάθειας αυτής.
Απαραίτητη προϋπόθεση ώστε ο πελάτης (εν δυνάμει επιβάτης) να κερδίσει και την έκπτωση στα εισιτήρια, είναι να δείξει στον πράκτορα της NEL την επιβεβαίωση της κράτησης από το κατάλυμα της επιλογής του.

17 σχόλια:

  1. Μέχρι στιγμής 68 σχόλια για την "Καστάνη" για αυτή την ανάρτηση "Βόμβα" έχει κανείς να πει κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Πάνο! Τέτοια θέλουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια και στον Γιάννη Κουκουλάκη, Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καμμία έκπτωση για τους μόνιμους κάτοικους θα υπάρξει; Αυτοί είναι που κάνουν τα πολλά μίλια και ξοδεύουν πολλά χρήματα χειμώνα - καλοκαίρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια σε όσους κινήθηκαν υπέρ της συγκεκριμένης ενέργειας. Ελπίζω να συμπεριληφθεί στο μέλλον η Σκόπελος και η Αλόνησσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ; ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μάλλον η NEL έχει σίγουρη την τουριστική άνοδο της σκοπέλου και της Αλωνισου και προσπαθεί να βοηθήσει την καημένη τη Σκιάθο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παιδιά τι λέτε; οκ, καλές οι προσφορές, αλλά το Παναγία Παρου πηγαίνει με μια μηχανή και κάνει 200 ώρες να φτάσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O πρόεδρος των ξενοδόχων Σκοπέλου κ. Γιάννης Γιολδάσης μπορεί να μας πει τι συμβαίνει και η Σκόπελος δεν συμμετέχει στο πρόγραμμα;
    Οι ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων δωματίων δεν θέλουν να πάρουν θέση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πολυ καλη κινηση και σκεψη και σε συνδυασμο με τις προσφορες της hsw μια καλη εξελιξη ...ΑΛΛΑ προσωπικα περιμενω να ενημερωθω απο την ΝΕΛ με την οποια και εχω αψογη επικοινωνια παντα, οπου και εχω αποστειλει εμαιλ για πληροφοριες ωστε με την σειρα μου να ενημερωσω και εγω .. ΚΑΘΩΣ θεωρω οτι οι προσφορες πρεπει να ειναι ενεργες και για τα 3 νησια ..

    φιλικα Γιαννης Χατζητρακόσας www.skopelosweb.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αμέ αυτή ειναι η πρόθεση; Γι αυτό αποφάσισε να σταματήση το δρομολόγιο του Αλκυόνη από δευτέρα έως πέμπτη;;;;;
    Επίσης το Παναγιά Πάρου εκτελεί δρομολόγια μόνο Παρασκευή και Κυριακή για Σποράδες από Αγ. Κωνσταντίνο σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία μέχρι και 09/06/2011.
    Καλά να κοροιδεύει το χαζοτουρίστα αλλά και εμάς;
    Η δε έκπτωση δεν ισχύει του αγίου πνεύματος και τις υπόλοπιες μέρες είναι μόνο δευτέρα με πέμπτη
    Έκπτωση για 26 νεκρές μέρες! Να επέμβει ο Συνήγορος του πολίτη σχετικά με τις παραπλανητικές δηλώσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γι αυτό λειτουργεί μόνο τις εμπορικές μέρες; Για τόνωση του νησιού;
    Και γιατί ζητάει λίστα με τα καταλύμματα; Για να μη μπορούν οι πράκτορες να κάνουν δουλειά; Που θα πάει αυτή η κατάσταση; Γιατί τέτοια κοροϊδία;

    Ντορπή στη NEL, και σε πλήρη αντιπαραβολή με την hellenic seaways δεν κάνει τέτοια, συν το ότι πάμε μια ώρα αρχύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απορώ που οι διαμαρτυρίες ως προς την επιλογή της περιόδου των εκπτώσεων της ΝΕΛ γίνεται από ασχολούμενους με τον τουρισμό. Λες και εμείς στα πάσης φύσεως καταλύματα δεν ακολουθούμε την ίδια τακτική. Εντάξει να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα αλλά μη ψοφήσει και η δικιά μας μαζί.
    Κάθε προσπάθεια από όπου και αν προέρχεται είναι καλοδεχούμενη, έστω και αν είναι ημιτελής.
    Περιμένουμε από τον πρόεδρο μας των Ξενοδόχων της Σκοπέλου να πραγματοποίηση την υπεσχημένη Γενική Συνέλευση των μέλλων και τις εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ.
    Φιλικά,
    Ι. Κλεώπας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ STUDIOS ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΟΣ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ΑΠΟ 20 ΩΣ 30 ΕΥΡΩ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θέλω να απαντήσω στον ΑΝΩΝΥΜΟ,( άραγε γιατί όχι επώνυμα?) που αναρωτιέται για τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και τη ΝΕΛ, πως έχοντας συζητήσει με τους υπευθύνους της εταιρείας που μας επισκέφτηκαν πριν μία εβδομάδα (διέμειναν στο Ξενοδοχείο το οποίο εκπροσωπώ), πληροφορήθηκα πως ο πρόεδρος του Σ.Ξ. Σκοπέλου ανέλαβε την υποχρέωση να ενημερώσει τον Σύλλογο Ε.Δ., όπως επίσης και τα μέλη του δικού μας συλλόγου. Κάτι τέτοιο δεν έγινε μέχρι σήμερα παρά την προσωπική διαβεβαίωση του σε εμένα προσωπικά , ότι θα υπήρχε ενημέρωση ΑΜΕΣΑ. Τους λόγους που η συνάντηση δεν έγινε ακόμα, δεν τους γνωρίζω. ΥΠΟΜΟΝΗ & ΑΝΑΜΟΝΗ
    Ι. ΚΛΕΩΠΑΣ
    ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΕΛΦΙΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ Ο ΓΙΟΛΔΑΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ? ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ή ΕΠΑΘΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ? ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο κ.ΣΚΟΥΡΑΣ ΚΑΙ Ο κ.ΔΡΟΣΟΣ.ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ. ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ NEL KΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Oι εκλογές νομίζω πως έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι η θητεία της σημερινής διοίκησης του Συλλόγου Ξενοδόχων έχει λήξει εδώ και πολύ καιρό και έτσι ο πρόεδρος δυσκολεύεται να πάρει αποφάσεις. Χρειάζεται αναβάπτιση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.