Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Σκόπελος: Ένα μικρό θαύμα της φύσης

Ολοσέλιδη διαφήμιση με τίτλο «SKOPELOS ISLAND a small miracle of nature» φιλοξενείται στις σελίδες του περιοδικού Travel, του ταξιδιωτικού πρακτορείου Thomas Cook, το οποίο έχει πολυσέλιδο αφιέρωμα για την Ελλάδα. Το περιοδικό εκτυπώνεται σε πολύ μεγάλο τιράζ και διανέμεται δωρεάν στα αεροδρόμια και αεροπλάνα, σε όσους ταξιδεύουν με το γνωστό πρακτορείο.
Η όλη ενέργεια έγινε από την τουριστική επιτροπή του Δήμου Σκοπέλου, η οποία έχει σαν στόχο να φέρει στο νησί πολλούς και από πολλές χώρες τουριστικούς πράκτορες, αλλά να φιλοξενήσει και δημοσιογράφους που κάνουν ταξιδιωτικό - τουριστικό ρεπορτάζ.
Η ολοσέλιδη καταχώρηση στο περιοδικό

19 σχόλια:

  1. Μπράβο στις ενέργειες της τουριστικής επιτροπής, αλλά γιατί το www.skopelos.gr είναι εκτός λειτουργίας? Στο επίσημο site του ΕΟΤ (www.visitgreece.gr) η προβολή της Σκοπέλου είναι πολύ φτωχή και χωρίς κάποιο web site όπως έχουν τα πιο πολλά νησιά,πως θα ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι? από μια μικρή φωτογραφία και από 5-6 σειρές λόγια?.Πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη βαρύτητα στην διαδυκτιακή προβολή του νησιού μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και ερωτάς ανώνυμα κύριε ή κυρία 07/05/2011 11:24 μ.μ. σου απαντώ :
    Το www.skopelos.gr ήταν μπλοκαρισμένο κι ανενεργό εδώ και τρία χρόνια. Δεν θέλω να άναφερθώ στους λόγους γιατί προτιμώ να κατάζω μπροστά περισσότερο από το να κοιτάω πίσω.
    Περιμένουμε την αδειοδότηση από τον πάροχο (τυπική διαδικασία) και σε λίγες μέρες θα το ανεβάσουμε. Τεχνικά είναι έτοιμο.

    Κ. Σκούρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ Πρόεδρε
    το www.skopelos.gr είναι ανενεργό από τον τελευταίο χρόνο της δημαρχίας Γ. Παχή συν 4 χρόνια Βασιλούδης. Έχοντας ενδιαφέρον πραγματικό, έχουμε γραψεί στην έντυπη και ηλεκτρονική εφημερίδα πολλές φορές για αυτό το θέμα, σε αυτά τα 5 χρόνια, αλλά επίσημη απάντηση δεν λάβαμε ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κώστα πιστεύω ότι οι απορίες που εξέφρασα παραπάνω είναι έυλογες και θα μπορούσε να τις έχει ο κάθε Ελληνας ή ξένος υποψήφιος επισκέπτης της Σκοπέλου,που δεν γνωρίζει ή δεν ενδιαφέρεται για το ιστορικό. Αλήθεια γιατί τόση αδιαφορία τα τελευταία πέντε χρόνια?
    Εάν μπορείτε να επέμβετε και στο www.visitgreece.gr για αποτελεσματικότερη προβολή του νησιού μας, θα ήταν καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΜΕΣΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΤΙ ΛΟΓΓΟ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΙΝΤΕ ,,ΠΑΜΙ ΣΑΚΑΤ,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μία απλή ερώτηση εξέφρασε κάποιος ανώνυμος (07/05/2011 11.24μμ.) και αντιμετωπίστηκε από τον Κο Πρόεδρο απαξιωτικά και επιθετικά. Και ενώ καταδέχτηκε ο Πρόεδρος να δώσει απάντηση, ήταν και λανθασμένη. Ο ανώνυμος δεν είπε και κανέναν καμπούρη. Δεν ήξερα ότι αν ρωτήσεις κάτι ανώνυμα είναι κακό. Συγχαρητήρια για την ευγένεια του Προέδρου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητή μας εφημερίδα, πάντα σε εμπιστευόμαστε για την σωστή και έγκυρη ενημέρωση που μας παρέχεις. Μέσα σε αυτό το blog έχουμε μάθει πάρα πολλά που κάτω από άλλες συνθήκες ίσως να μην τα είχαμε διαβάσει ποτέ.

    Για τους παραπάνω λοιπόν λόγους θα σε δικαιολογήσω που για μια φορά δεν έχεις διασταυρώσει τις πληροφορίες σου και κάνεις λάθος όσον αφορά το θέμα της δημοτικής ιστοσελίδας.

    Περίπου πριν 2-3 χρόνια (αν θέλετε μπορώ να ψάξω και να βρω την ακριβή ημερομηνία, αν για κάποιο λόγο δεν μπορέσετε να την βρείτε εσείς, καθώς και κάποια ονόματα για να σας το επιβεβαιώσουν) η δημοτική ιστοσελίδα μας ανανεώθηκε πλήρως, ενημερώθηκε και εμπλουτίστηκε με πάρα πολλά θέματα, φωτογραφίες, κείμενα, ανακοινώσεις κ.λ.π

    Παραδόθηκε έτοιμη στον Δήμο μας και το μόνο που έπρεπε να γίνει είναι να αναλάβει ένα άτομο να συνεχίσει την καθημερινή ενημέρωσή της.

    Όμως κανείς υπάλληλος του δήμου δεν ήταν πρόθυμος να το κάνει με την "δικαιολογία" του φόρτους εργασίας του(μεταξύ μας στο Δημαρχείο μας υπάρχουν περισσότεροι υπάλληλοι από όσους πραγματικά χρειάζεται να βρίσκονται εκεί), με αποτέλεσμα να παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα, με τα αρχικά του κείμενα.

    Ανακεφαλαιώνοντας στην συγκεκριμένη περίπτωση έχει δίκιο ο κ. Σκούρας και όσο κι αν ψάξω δεν μπορώ να βρω κάτι επιθετικό ή απαξιωτικό στην απάντησή του, η οποία είναι διευκρινιστική και ενημερωτική, σε αντίθεση με το σχόλιο του αναγνώστη 10/05/2011 και ώρα 1:51 π.μ που είναι καθαρά ειρωνικό.

    Με εκτίμηση
    Ρ.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητή/ε Ρ.Ε.
    ευχαριστώ για τα καλά λόγια.
    Κάθε πρωί εδώ και 6 χρόνια σερφάροντας, οι πρώτες διευθύνσεις που γράφω είναι www.alonissos.gr, www.skiathos.gr και www.skopelos.gr. Δυστυχώς ποτέ δεν είδα στον αέρα το www.skopelos.gr.
    Θα ήθελα να δω αυτή την δημοτική ιστοσελίδα, αν είναι κάπου αποθηκευμένη.
    Πάντως, αν ο Δήμος χρειαζόταν ένα άτομο για την καθημερινή ενημέρωση της ιστοσελίδας του μπορούσε να το προτείνει και σε εθελοντές... Πολλοί θα έλεγαν ναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λέω μόνο την αλήθεια, χωρίς κανένα ψέμα και καμία υπερβολή.
    Σας συγχαίρω για την δουλειά που κάνετε, το έργο που προσφέρετε και σας εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσετε έτσι.
    Θα προσπαθήσω αύριο να σας δώσω συγκεκριμένες ημερομηνίες για να σας αποδείξω αυτά που έγραψα, γιατί ποτέ δεν θα έλεγα κάτι αν δεν το γνώριζα.
    Η δημοτική ιστοσελίδα μας πριν περίπου 3 χρόνια ανανεώθηκε, εμπλουτίστηκε και ήταν πλήρως ενημερωμένη μέχρι και την μέρα της αποχώρησης της κ. Δήμητρα Ρέκκα και του κ. Καραγκιόζου από το προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, λόγω διαφωνιών με τον προηγούμενο Δήμαρχο μας.
    Ήδη σας έδωσα μια βάση για να μπορέσετε αν θέλετε να ξεκινήσετε την έρευνας σας.
    Προς το παρόν, καληνύχτα και καλή ξεκούραση, γιατί αύριο μας περιμένει μια ακόμα δύσκολη μέρα...

    Ρ.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επειδή Ρ.Ε. είστε άτομο το οποίο εμπνέετε σεβασμό τουλάχιστον απ τα γραφόμενά σας και δεν μου δίνετε την εντύπωση ότι αυτά που αναφέρετε είναι κακοπροαίρετα.Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η ιστοσελίδα του Δήμου δεν παραλήφθηκε από τη δημοτική αρχή,γιατί δεν ήθελαν να την παραλάβουν.
    Σε κανέναν υπάλληλο δεν ανατέθηκε η ενημέρωσή της γιατί πολύ απλά δεν είχε καν ανεβεί στο διαδίκτυο.
    Ο κ. Πούλιος γνωρίζει το ιστορικό της υποθέσεως.Είναι άδικο όμως να επιρρίπτεται ευθύνες σε ανθρώπους που δεν ευθύνονται ή να σας παραπληροφορούν κάποιοι κατηγορώντας τους άλλους για να κρύψουν την δική τους υπαιτιότητα. Τα συμφέροντα του τόπου πρέπει να είναι πάνω από τις προσωπικές διαφορές και διενέξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημέρα
    η νέα ιστοσελίδα www.skopelos.gr δεν ανέβηκε ποτέ.
    Επί Γιώργου Παχή παρέμεινε στον αέρα για λίγο και μετά για 6 χρονια ήταν εκτός.
    Αν κάποιος γνωρίζει «το ιστορικό της υποθέσεως» γιατί δεν το λέει.
    Η σημερινή δημοτική αρχή γιατί δεν εξηγεί...
    Θυμάμαι τον δήμαρχο Γ. Μιχελή, σε ομιλία του στον «Διόνυσο» να καυτηριάζει την μη ύπαρξει δημοτικής ιστοσελίδας.
    Θυμάμαι την εφημερίδα «Βόρειες Σποράδες» να έχει θέμα με τίτλο «Σκόπελος: Το μόνο νησί του Αιγαίου χωρίς site»
    Φθάσαμε και σε αυτό το καλοκαίρι και το site είναι «Under construction»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποιός ο λόγος που επί Γιώργου Παχή παρέμεινε η ιστοσελίδα για λίγο στον αέρα? Ηταν οικονομικός ο λόγος ή έφταιγε κάτι άλλο?....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜ ΤΖΩΡΤΖΗΣ16 Μαΐου 2011 στις 11:28 π.μ.

    ΜΙΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ www.skopelos.gr ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΟ www.skopelos.gov.gr ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΑΝΗΛΗΜΕΝΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΡΕΣΚΑΡΕΙΣΘΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΕΤΟΣ 2011 ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ 2008 Η ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 2008 Η ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ 2008 ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ (ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ BLOG) ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΕΠIΛΗΦΘΕΙ ΤΩΣ ΔΙΩΡΘΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟ ΠΑΝΤΟΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σχεδόν όλοι οι ξένοι και έλληνες ξέρουν το www.skopelos.gr και όχι το www.skopelos.gov.gr και προτεραιότητα πρέπει να δοθεί στην σωστή και άμεση λειτουργία του www.skopelos.gr.Εξι χρόνια ανενεργό,γιατί ρε πατριώτες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητή Σπυριδούλα αρκετές φορές έχω συμφωνήσει μαζί σου και μακάρι όλοι οι υπάλληλοι να είχαν την δική σου συνέπεια και υπευθυνότητα.

    Θα ήθελα να είσαι σίγουρη πως δεν υπάρχει περίπτωση να γράψω ποτέ κάτι κακοπροαίρετα και για ακόμα μια φορά θα συμφωνήσω μαζί σου, πως τα συμφέροντα του τόπου πρέπει να είναι πάνω από τις προσωπικές διαφορές και διενέξεις.

    Θα ήθελα να ζητήσω μια ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΝΩΜΗ στην αγαπημένη μας εφημερίδα, σε εσένα και στους αναγνώστες της, για το λάθος που έκανα.

    Δυστυχώς μέσα στην βιασύνη και στην κούρασή μου δεν πρόσεξα (και ειλικρινά λυπάμαι πολύ γι'αυτό), ότι μιλάμε για το www.skopelos.gr και όχι για το www.skopelos.gov.gr και ευχαριστώ τον κ. Γιάννη που με το παραπάνω σχόλιο του με έκανε να προσέξω το λάθος μου.

    Αυτό ίσως έγινε, γιατί προσωπικά την δεύτερη θεωρούσα και θεωρώ επίσημη δημοτική ιστοσελίδα του νησιού μας και αυτά που έγραψα σε προηγούμενα σχόλια μου αφορούσαν μόνο αυτήν.

    Για ακόμα μια φορά σας ζητώ συγνώμη και θα προσπαθήσω να μην επαναληφθεί.

    Με εκτίμηση
    Ρ.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τα site με κατάληξη gov.gr, όπως το www.skopelos.gov.gr δημιουργήθηκαν για την ενημέρωση και την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση των δημοτών. Δεν είναι για τουριστική πληροφόρηση. Ο πολύς κόσμος γνωρίζει τα σε κατάληξη .gr, όπως www.skopelos.gr και αυτές πληκτρολογει όταν θέλει να επισκεφθει έναν τουριστικό τόπο.
    Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜ ΤΖΩΡΤΖΗΣ17 Μαΐου 2011 στις 12:25 μ.μ.

    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΤΙ ΤΟ ,,site με κατάληξη gov.gr,, ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΔΗΜΗΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ 2008 ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΙΤΑΞΑ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ 2011 ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ .... !!! ΑΓΝΩΣΤΕ 16/5/2011 11.51
    ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιάννη συμφωνώ ως προς την επικαιροποίηση και ανανέωση του site gov.gr, αλλά αν θέλουμε επισκεψημότητα το www.skopelos.gr είναι καταλληλότερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜ ΤΖΩΡΤΖΗΣ17 Μαΐου 2011 στις 1:29 μ.μ.

    ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ www.skopelos.gr ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ www.skopelos.gov.gr ΟΠΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ,,ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΟΧΟ,, ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ,,ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο/Η ΤΙΓΡΗΣ,, ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΚΟΠΕΛΙΤΩΝ (ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ) ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΚΤΛ ΚΤΛ. ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΙΝ ΣΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.