Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Οι προβλήτες στον Αγνώντα

Για τον κίνδυνο να γίνει κάποιο ατύχημα στις δύο ξύλινες προβλήτες του Αγνώντα, που είχαν καιρό να συντηρηθούν, μας είχαν προειδοποιήσει κάτοικοι και φίλοι του γραφικού λιμανιού. Γι΄αυτό το θέμα ρωτήσαμε τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου κ. Πάνο Μελαχροινάκη, ο οποίος μας είπε: «Οι προβλήτες επισκευάζονται. Έχει παραγγελθεί καινούργια ξυλεία και έχει ανατεθεί η δουλειά σε εργολάβο, ώστε να επισκευασθούν – συντηρηθούν. Σε λίγες ημέρες οι προβλήτες θα είναι έτοιμες.»

6 σχόλια:

  1. Πριν την επισκευή τους ας κοιτάξει ο πρόεδρος αν έχουν κατασκευασθεί νόμιμα ή παράνομα και από ποιον-ους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κάθε πρόεδρος να πάει να αναζητήσει τους πεθαμένους που έφτιαξαν τις προβλήτες πριν πενήντα χρόνια και να ψάξει να βρει την νομιμότητα ή μη. Είμαστε για γέλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον δεν είναι ο δρόμος σου από τον Αγνώντα Σπυριδούλα διαφορετικά θα ήξερες ότι οι προβλήτες αυτές εχουν καταστραφεί ολοσχερώς πολλές φορές και ανακατασκευάζονται από τους ίδιους ανθρώπους που διατηρούν έτσι και αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης αυτών.Όσο για τα γέλια που λες κράτησε τα για σένα και παίρνω εγώ τα κλάμματα.Υπόψιν τελευταία επισκευή έγινε πριν ένα ακριβώς χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πριν μερικά χρόνια είχαν κατασκευαστεί από εργολάβους από την αρχή (καινούργιες), χωρίς αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΗΤΕΣ Τ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΨΙΛΟΥΣ ΣΤΑ ΑΧΥΡΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΗΠΕΙΑΓΩΓΕΙΟΥ. ΟΙ ΠΡΟΒΛΗΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΓΥΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ....ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ Κ. ΠΡΟΕΔΡΕ..... ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι προβλήτες ανακατασκευάστηκαν πριν τρία χρόνια από το Λιμενικό Ταμείο. Μέχρι τότε υπήρχαν οι παλιές. Από τότε δεν έγινε καμία εργασία σε αυτές. Και αυτά που λέτε οτι γίνονται κάθε χρόνο είναι αναληθή. Ρωτήστε αν θέλετε και κανέναν αγνωντιώτη που ξέρει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.