Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Γουτού Γουπατού

Απολαυστικές ήταν οι ερμηνείες των μαθητών των σχολείων της Σκιάθου που παρουσίασαν με επιτυχία το θεατροποιημένο διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη «Γουτουγουπατού».
Το έργο παρουσιάστηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου – Λυκείου Σκιάθου χθες Τρίτη 10 Μαΐου 2011. Η αίθουσα ήταν γεμάτη κόσμο που καταχειροκρότησε την όλη προσπάθεια των μαθητών και καθηγητών.
Τους ρόλους ερμήνευσαν οι:
Ματίνα Γλυμπάτσα, Μαρίνα Κόλλια, Αθανασία Αϊβαλιώτη, Ελένη Αντωνίτσα, Αιμιλία Λάζου, Φιλαρέτη Κουιμτζή-Φιλαρέτου, Δανάη Πρίφτη, Ζωή Τουρναβίτη, Ελένη Χαλκιά, Νεφέλη Παρίσση, Αργύρης Καλλιμάνης, Γιάννης Χούλης, Βασίλης Κούσιος, Ιλιαντόρ Σκεντέρι, Παλαιολόγος Τάσσος, Στράτος Τσικούνας, Ηλίας Σβίγγος, Αργύρης Κριτσάκης, Γιώργος Πάπας, Αστέριος Καλούσης, Γιώργος Καμήτας, Γιάννης Μουτζούρης,
Τεχνική Υποστήριξη: Κωνσταντίνος Βαλμάς
Υποβολέας: Γιώργος Ζαχαριάς
Οι καθηγητές που οργάνωσαν τη θεατρική παράσταση είναι:
Αρχικό σενάριο: Γιώργος Πάρνος
Σκηνικά: Γιάννης Μιτζέλος
Επιμέλεια: Μάιρα Βασιλείου


Το έργο θα παρουσιαστεί ξανά μετά το τέλος της σχολικής χρονιάς για όλους τους μαθητές των σχολείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.