Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Άγονες οι δημοπρασίες για τις παραλίες

Άγονες βγήκαν όλες οι δημοπρασίες, εκτός της Μηλιάς, για την εκμίσθωση ακτών του Δήμου Σκοπέλου, που έγιναν σήμερα στο Δημοτικό Κατάστημα.
Η κρίση, τα νέα οικονομικά μέτρα, αλλά και το ακριβό, κατά πολλούς, τίμημα, ήταν ο λόγος που δεν βρέθηκαν ενδιαφερόμενοι.
Οι δημοπρασίες θα επαναληφθούν σε μία περίπου εβδομάδα με τις ίδιες τιμές και εάν δεν υπάρξει εκ νέου ενδιαφερόμενος, θα αποφασίσει το δημοτικό συμβούλιο.

6 σχόλια:

  1. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...
    KAΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΣΤΗ ΜΗΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά εσείς οι υπεύθηνοι εκεί στο Δήμο δεν έχετε πάρει χαμπάρι την οικονομική κατάσταση?
    Ήταν τιμές εκίνησης αυτές? Γιαυτό μείνατε μόνοι να περιμένετε πλειοδότες. Αν συνεχίσετε έτσι και με αυτές τις τιμές επειδή είστε στριμωγμένοι οικονομικά τότε πάλι θα περιμένετε. Την περίπτωση που με αυτές τις τιμές η ενοικίαση ομπρελοκαθησμάτων θα είναι απο 10 ευρώ και πάνω το σκεφτήκατε? Φοβερή οικονομική πολιτική κάνετε, που τα μάθατε ρε παιδιά? Μα τόσο άσχετοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για την γκάφα με τις τιμές των παραλιών μούγκα εε? Πόσο πάει η μούγκα σήμερα αγαπητή αντιδήμαρχε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ομπρελοκαθισματα Σταφυλου €15000. Ομπρελοκαθισματα Βελανιου €10000. Σταφυλος. Η πιο εμπορική παραλία του νησιού. Βελανιο. Παραλία χωρίς πρόσβαση με αυτοκίνητο και περπάτημα για να φτάσεις εκεί περίπου 10 με 15 λεπτά.

    Κάποιος δεν τα σκέφτηκε καλά τα πράγματα. Ο Δήμος Σκοπέλου κάνει ακριβώς τα λάθη της κυβέρνησης. Αντί να μειώσει της δαπάνες του, ακόμα και με απολύσεις, προτιμάει να απαιτεί από τον ιδωτικο τομέα να τον ξελασπωσει.

    Εντελώς φιλικά. Ξεχάστε το...

    Υστ: Πριν από μερικές ημέρες μπήκα στο Δημαρχείο για υπόθεση μου. Κάνοντας μια βόλτα στους διαδρομους έβλεπα τα γραφεία και τις καρέκλες άδειες. Αναρωτιομουν που είναι όλοι αυτοί που πληρώνουμε
    για να είναι εκεί.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι παραλίες να μείνουν ελεύθερες στους λουομένους,εφόσον δεν τους συμφέρει οικονομικά να μην τις νοικιάσουν.Τα έσοδα του Δήμου από την ενοικίαση είναι πενιχρά απ ότι έχω ακούσει.
    Οι τιμές έναρξης ήταν πολύ μικρότερες από τις τιμές που έφτασαν όταν διενεργήθηκε ο πλειοδοτικός διαγωνισμός το 2009.Τότε γιατί τις έφτασαν τόσο ψηλά;
    Να τις εκμεταλλευτεί ο ίδιος ο Δήμος και να δημιουργήσει και θέσεις εργασίας την καλοκαιρινή περίοδο δεν μπορεί για πάντα να τις εκμεταλλεύονται οι ίδιοι και οι ίδιοι. Ο Δήμος δεν είναι κερδοσκοπικός οργανισμός,το έργο του πάνω απ΄όλα πρέπει να είναι κοινωφελή και ανταποδοτικού χαρακτήρα.
    Μια αγανακτισμένη πολίτης με την ψευτιά και την υποκρισία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ξέρω αν υπάρχει στους όρους της δημοπρασίας, αλλά θα πρέπει να μπει ανώτατο πλαφόν στην τιμή ενοικίασης της ξαπλώστρας και της ομπρέλας και μετά να γίνεται η δημοπρασία.
    Θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι πρέπει να γίνουμε πιο ανταγωνιστική και να μειώσουμε τις τιμές μας, τόσο ο δήμος όσο και αυτοί που ενοικιάζουν τις παραλίες, αλλιώς θα βλέπουμε τους τουρίστες με το κυάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.