Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Φέτος προσέχουμε...

...και ο Θεός βοηθός!
Mετά τις καταγγελίες (κλικ) του Θανάση Νάκου για έλλειψη επιχειρησιακής ετοιμότητας των πυροσβεστικών «καναντέρ», την επισήμανση του Κ. Καρτάλη για τον κρίσιμο, όπως τον χαρακτηρίζει επιχειρησιακό σχεδιασμό, η Ροδούλα Ζήση αναφέρει σε ερώτησή της ότι «η αντιπυρική περίοδος για το τρέχον έτος, που πρόσφατα τέθηκε σε ισχύ, βρήκε τους περισσότερους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας αντιμέτωπους με σημαντικά προβλήματα και ελλείψεις σε ό,τι αφορά την επαρκή προετοιμασία για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών στο πεδίο της πολιτικής προστασίας. Ειδικά σε...
ό,τι αφορά τα νησιά της Περιφερειακής Ενότητας Βορείων Σποράδων, παρά το γεγονός ότι έχει γίνει η ανάλογη προετοιμασία, οι ανάγκες που υπάρχουν καθιστούν επιτακτική την άμεση παρέμβαση της Πολιτείας για την εξασφάλιση όλων των αναγκαίων μέσων για την καλύτερη δυνατή θωράκισή τους.»
Η κα Ζήση τονίζει τις ελλείψεις του έμψυχου δυναμικού οι οποίες είναι πολλές και ιδιαίτερα σημαντικές. Όπως τονίστηκε και σε πρόσφατη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, είναι επιτακτική η ανάγκη για την πρόσληψη εποχιακού προσωπικού για την κάλυψη των αναγκών στον τομέα της πυρασφάλειας, σε αρμοδιότητες υποστηρικτικές ως προς το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με τις σημαντικότερες ανάγκες να καταγράφονται στην Σκιάθο και στη Σκόπελο.
Αντίστοιχο αίτημα έχει εκφραστεί και από τον Δήμο Σκοπέλου, για την πρόσληψη του απαραίτητου εποχικού προσωπικού, που θα διατεθεί για τον καθαρισμό των αγροτικών οδών του νησιού, ώστε να καταστούν προσβάσιμοι σε περίπτωση έκτακτων περιστατικών. 



ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.