Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Μέτρα για τη σύνδεση των Σποράδων

Με επιστολή του προς τον Υπουργό Θαλασσίων Υποθέσεων Γ. Διαμαντίδη, ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Κώστας Καρτάλης επισημαίνει την ανάγκη έγκαιρης -ενόψει της θερινής περιόδου- διευθέτησης της ακτοπλοικής σύνδεσης των Σποράδων. Ειδικότερα στην επιστολή αναφέρεται:
«Πολλές νησιωτικές περιοχές της χώρας, μεταξύ αυτών και οι Σποράδες, αντιμετωπίζουν έλλειμμα εξυπηρέτησης...
σε ό,τι αφορά στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες. Ζητήματα αιχμής αποτελούν οι συνδέσεις τόσο στις κύριες όσο και στις ενδονησιωτικές γραμμές, η συχνότητα των δρομολογίων, τα υψηλά ναύλα, κ.α. Πρόσφατα η Κυβέρνηση συζήτησε και αποφάσισε μέτρα για τη μείωση των τιμών των εισιτηρίων, λ.χ. μέσω της κατάργησης των εισφορών προς τρίτους. Τα μέτρα αυτά επείγει να εφαρμοσθούν.»
Ο Κ. Καρτάλης καλεί τον Υπουργό να δρομολογήσει σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τις τοπικές αρχές όλα τα αναγκαία μέτρα που μπορούν να διασφαλίσουν ποιοτικές ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.