Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Τ’ αγνάντεμα

Με αφορμή τη συμπλήρωση των εκατό χρόνων από το θάνατο του μεγάλου Σκιαθίτη Λογοτέχνη Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Σκιάθος» σας προσκαλεί το Σάββατο 4 Ιουνίου 2011 και ώρα 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων Γυμνασίου-Λυκείου, να παρακολουθήσετε τη διαδραστική θεατρική παράσταση «Τ’ αγνάντεμα», από το ομώνυμο του διήγημα, με συνοδοιπόρο σκέψεις του Οδυσσέα Ελύτη.
Την παραγωγή αυτή επιμελείται η θεατρική ομάδα του Άργους, ‘‘ΛΟΓΟ…ΚΑΙΡΟΥ’’. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα απονεμηθούν τα βραβεία από την Έκθεση Παιδικής Ζωγραφικής «Μία εικόνα από τα διηγήματα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη», μια πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκιαθιτών «Δύο Αλέξανδροι».
Η εκδήλωση είναι ενταγμένη στο επίσημο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δήμου Σκιάθου, με αφορμή τα εκατό χρόνια από τον θάνατο του Αλ. Παπαδιαμάντη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.