Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Χωρίς αυτοκίνητα η παραλία Σκοπέλου

Από την Τετάρτη 1 Ιουνίου, με μέριμνα και ευθύνη του Λιμεναρχείου Σκοπέλου, δεν θα παρκάρει κανένα όχημα στην παραλία, από το ύψος που βρίσκεται ο Πλάτανος μέχρι και τον φούρνο του Γκίκα.
Είναι ένα αναγκαίο μέτρο, που, κατά τη γνώμη μας, έπρεπε να είναι ήδη σε ισχύ.
Πιστεύουμε την Τετάρτη να δούμε την παραλία ελεύθερη από αυτοκίνητα.

18 σχόλια:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...
    ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΕΣ... ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ.. ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΟΙ ΜΑΓΚΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καιρός ήταν... Αλλά τι θα κάνουν οι καλομαθημένοι της παραλίας; Θα περπατάνε τόσο δρόμο από το πάρκινγκ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και για μεσα στο χωριο τι θα γινει? Η ιδια κατασταση με μηχανακια, αυτοκινητα και φορτηγα (!!!) μεσα στα σοκακια? Τα βλεπουν οι τουριστες και παραμεριζουν μην τους πατησουν. τα παιδακια κινδυνευουν απο πιτσιρικια χωρις διπλωματα που τρεχουν σαν τρελα. Ελεος πια!!!
    Αφηστε δυο τρεις ωρες το ελευθερο για τον ανεφοδιασμο των καταστηματων και κοψτε την κυκλοφορια.
    Κανεις δεν επαθε τιποτα απο λιγο περπατημα.
    Φτανει αυτο το αισχος πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ, να το δω και να μην το πιστέψω... μετά από τόσα χρόνια ασυδοσίας μπαίνει κι εδώ κάποια τάξη.
    Μπράβο σε όσους ανέλαβαν την πρωτοβουλία!!!
    ΜΠΡΑΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aπό 15 Ιουλίου μέχρι τέλος Αυγούστου να απαγορευτεί το παρκάρισμα και στο παληό λιμάνι. Είναι καταπληκτική η εικόνα εκεί χωρίς αυτοκίνητα και με παιδάκια να παίζουν αμέριμνα και στα παγκάκια να κάθονται γεροντάκια και να αγναντεύουν τη παραλία. Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου πρέπει να το φροντίσει. Από αυτόν εξαρτάται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΗΠΩΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΣΘΕΝΗ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΗ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Η ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝOUME ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ,,ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ,, ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΩΣΤΕ!!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΘΕΣΩ ΕΝΑ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ & ΕΘΝΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΙΝΟΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ? ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΦΘΟΝΟ? ΑΥΤΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ & ΑΠΟ ΠΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και χωρίς κάδους σκουπιδιών οι παραλίες όλες!!!! κατα τα αλλά μην κλαιγεστε θέλετε και πρισσοτερο κόσμο τον Μάιο ... 30 Μαΐου με κόσμο να κάνει μπάνιο !!! Καλύτερα λίγος κοσμος τελικά αλλιώς θα ταν μπάχαλο όλα λόγω μη οργάνωσης για απλά πράγματα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΥΠΕΡΒΑΛΕΙΣ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΟΣΟ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΝΤΑ ΑΣ ΜΗΝ ΑΠΑΤΩΜΕΘΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΘΕΛΑΜΕ ΜΟΝΟ Ο Κ. ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επίσης για να αποσυμφωρηθεί η κατάσταση με τη στάθμευση το καλοκαίρι θα πρέπει να μπει χρέωση στο πάρκινγκ του λιμανιού αλλα να παραμείνουν δωρεάν τα περιφεριακά πάρκινγκ. Έτσι όλοι θα το σκέφτονται 2 φορές πριν κατεβάσουν το αυτοκίνητό τους στην παραλία.

    Ακόμα πρέπει να σταματήσει το χάλι που επικρατεί με τα ατάκτος ερειμένα αυτοκίνητα εκεί που αρχίζει ο παραλιακός δρόμος (στο γεφυράκι). Ίσως η δημιουργια έστω και προσωρινά ενός μικρού κυκλικού κόμβου να εσωζε την κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλα ολα αυτα που λετε εσεις ...αλλα οι ''μαγκες'' γραφουν λαθος ατομα και θα τον βρουν τον ΄΄ΔΑΣΚΑΛΟ ΄΄τους!!!!!!!!!!!λοιπον ας ηρεμησουν... γιατι δεν θα τα παμε καλα....θα διωξοουν και τουσ λιγοστους τουριστες που εχουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜ ΤΖΩΡΤΖΗΣ31 Μαΐου 2011 στις 11:53 π.μ.

    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΝΟΤΕΡΩ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συμφωνώ το πάρκιν να πληρώνεται από 20 Ιουλίου μέχρι 20 Αυγούστου ώστε να δίνεται η δυνατότητα στους επισκέπτες μας να βρίσκουν χώρο για παρκάρισμα. Ξέρετε οτι ταλαιπωρούνται πολύ κάθε βράσυ γύρω στις 8-9. Ας το φροντίσει αυτό το Λιμενικό Ταμείο που είναι τώρα στην αρμοδιότητά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝ ΑΝΗΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝ ΕΠΕΙΔΗ Η ΦΑΤΣΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ.
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ....ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΚΙΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΞΑΦΝΙΚΑ
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ
    ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

    ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ

    ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΧΩΡΩΝ ΣΤΑΥΘΜΕΥΣΗΣ
    ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
    ΣΤΗΝ ΑΛΑΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
    ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ Η ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ

    ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

    ΜΙΝΙ ΒΑΝ ΜΙΚΡΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑΚΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ .. ΣΤΑΦΥΛΟΣ - ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΓΗΠΕΔΟΥ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ (ΩΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑΦΥΛΟ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ)

    ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ (ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΩ)

    ΠΟΛΙΣΤΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ. ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΤΙ ΛΕΝΕ? ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. που πρεπει να απευθυνθούμε για να πάψει αυτό που γίνεται έξω από το Rigas House;;;
    για τριτη φορά σήμερα κόντεψα να τρακάρω διότι μονίμως ένα φορτηγάκι του ξενοδοχείου είναι διπλοπαρκαρισμένο πάνω στη στροφή φορτώνοντας ή ξεφορτώνοντας και δεν υπαρχει καθόλου ορατότητα.
    ΜΟΝΙΜΩΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στην αστυνομία φίλε μου πρέπει και στην Δημοτική επίσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.