Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Σκεπάζει το αγιόκλημα...

«...ο βιολογικός στον Άγιο Ρηγινάκι βρωμοκοπάει... κάντε κάτι γι΄αυτό...» μας είπαν χθες βράδυ που βρεθήκαμε εκεί. Πράγματι, η οσμή ήταν έντονη και ανάλογα με το αεράκι της στιγμής την αισθανόσουν από μακριά. Το πρόβλημα είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό και έχουν ενοχληθεί γι΄αυτό από τους περίοικους, ο πρώην και ο νυν δήμαρχος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ και ο διευθυντής αυτής.
Θυμάμαι μία συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων της περιοχής στο Δημαρχείο, την εποχή που έκτιζαν το σταθμό, όπου ο Διευθυντής της ΔΕΥΑΣ παρουσία τού τότε Δημάρχου, είχε διαβεβαιώσει τους συγκεντρωθέντες ότι όλα θα λειτουργούν κανονικά και δεν θα υπάρχει πρόβλημα μυρωδιάς...
«Η οσμή είναι τόσο έντονη κάποια βράδια, που σκεπάζει την ευωδιά από το αγιόκλημα... Δεν μπορούμε να μείνουμε με τα παράθυρα ανοιχτά...» έλεγε κυρία που έχει σπίτι δίπλα.

16 σχόλια:

  1. Η εγκατεστημένη μονάδα απόσμησης θέλει συνεχή παρακολούθηση καλής λειτουργίας και άμεσης επέμβασης σε περίπτωση ανωμαλίας . Ξέρουν άραγε στη ΔΕΥΑΣ τι πρέπει να κάνουν σε μια τέτοια περίπτωση;Πάντως υπάρχουν στην αγορά αισθητήρες που δίνουν συναγερμό όταν οι οσμές ανεβούν σε μη επιθυμητό επίπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέσσερα χρόνια τι κάνανε , ο κ Βαφίνης είναι αδελφός ιδιοκτήτριας καταστήματος στην γωνιά . Και τώρα μέσα σε τέσσερις μήνες τι περιμένουν να γίνει το θαύμα . Κάντε και λίγη υπομονή τεράστια τα προβλήματα που ανάλαβαν οι καινούριοι .Και δεν υπάρχουν μόνο δικαιώματα υπάρχουν και υποχρεώσεις δηλαδή : αν ανοίξετε της θυρίδες ελέγχου στο συγκεκριμένο σταθμό είναι γεμάτες σακούλες απορριμάτων με συνέπεια η παρεμπόδιση της καλής λειτουργίας του σταθμού, από που πέφτουν , μήπως μόνες τους . Tα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος δεν έχουν λιποσυλλέκτες όπως ορίζει ο Νόμος με αποτέλεσμα να φράζει το δίκτυο και να δημιουργούνται προβλήματα, και το κυριότερο ένα ξενοδοχείο ρίχνει τα βοθρολύματα του στο δίκτυο πράγμα που απαγορεύετε, ας δούμε λοιπόν τί κάνουμε και εμείς για το κράτος γιατί το κράτος είμαστε εμείς ...............
    Τόμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠ' ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ κ. ΤΟΜΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΡΙΞΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟ ΠΡΙΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ. ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΟΥΤΕ Η ΠΟΙΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ. ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΣΥΝΗΓΟΡΟΝΤΑΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΧΕΛΗΣ Ο ΠΑΧΗΣ ή Ο ΠΕΡΙΣΗΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΕΡΓΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΟΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΛΙΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΒΡΩΜΑΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ''ΝΟΜΙΜΟ'' ΟΙΚΗΜΑ ΕΓΙΝΕ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΒΑΛΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ Ο ΒΑΦΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ. ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ ΟΜΩΣ. ΝΑ ΛΕΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΠΡΙΝ.... ΤΟ ΜΕΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ !!!! Ο ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩΝ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΓΥΡΙΣΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΒΑΡΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΡΧΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλο οι άλλοι φτενέ εμείς σαν πολίτες είμαστε εν τάξη ;
    Άραγε τα σκουπίδια στους δρόμους μόνα τους κάνουν βόλτα .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε κάθε εργοστάσιο ή εργαστήριο ή αντλιοστάσιο κλπ παρουσιάζονται λειτουργικά προβλήματα, ιδιαίτερα μάλιστα όταν αυτά είναι στους πρώτους μήνες λειτουργίας τους. Αρκεί κάποιοι να επεμβαίνουν άμεσα. Σήμερα μυρίζει η περιοχή; Αν όχι σημαίνει οτι η σωστή λειτουργία αποκαταστάθηκε. Αν ναι, τότε το πρόβλημα είναι σοβαρότερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΑΣΤΕΙΑ. ΜΥΡΙΖΕΙ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΝΑΙ ή ΟΧΙ? ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΩ ΕΓΩ. ΒΡΩΜΟΚΟΠΑΕΙ. ΤΕΛΟΣ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΧΟΛΙΑ. ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΔΩ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ.ΑΣ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΟΣΜΟΣ.... ΜΗΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΟΓΙΑ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειδατε με ποση ευκολια αποφασιζουν και κατασκευαζουν βιολογικους,περιπτερα και αλλα χωρις να νοιαζονται για τους κατοικους τριγυρο που ενοχλουνται? Δεν ξερουμε βεβαια αν αυτα ηταν διπλα σε δικο τους περιουσιακο στοιχειο κατα ποσο θα ηταν υλοποιησημα.Παντος η περιοχη εχει αναβαθμιστει τοσο πολυ που δεν χρειαζονται αλλα εργα μονο ενα τσουναμι.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ.ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. θελω να απαντησω στο σχολιαστη 31/5/2011 11:12μμ αλλα τι να πω σε καποιον που δεν βλεπει πιο μακρια απο το τσιγαρο του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Επειδή μάλλον είσαι φανατικός αντικαπνιστής, σε ενοχλεί να βλέπεις τόσα πολλά τσιγάρα στο περίπτερο, αλλιώς δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε ενοχλεί τόσο πολύ, εκτός αν σου κόβει την θέα και δεν βλέπεις μακριά παρά μόνο τα τσιγάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τωρα που θα το παρουν απο εκει πες στο ΔΗΜΟ που μενεις να στο φερουν μπροστα στο σπιτι σου για να ειμαστε ολοι ικανοποιημενοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΟΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ. ΑΝ ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΡΩΜΑ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ? ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΥΡΩΔΙΕΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΚΙΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. λυπαμαι για τον κυριο αν μπορω να τον πω ετσι. αλλα δεν πρεπει να μενει εκει για να μυρισει το ωραιο αρωμα του βιολογικου. ας ρωτησει και εμας που μενουμε να δει τι γλυκα εχει. το περιπτερο τον εβλαψε. και μετα σου λενε δεν εχουμε τουρισμο. τι να πω; για να καταλαβω λιγο το περιπτερο που κολλαει ομως; και ποιος θα το βγαλει; σε ποιανου περιουσια ειναι; σε ιδιωκτητο μερος εχει μπει; δεν ειναι δημοσιο μερος; παντως το τσουναμι θα παρει κι εσενα για να λες οτι εισαι κοντα. αρα δεν σε συμφερει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. θα γινει πλακοστρωση απο το ξενοδοχειο ελενη μεχρι στον αγιο ρηγινακη λενε. μηπως 31/05/2011 6:33μμ δεν πρεπει να γινει αυτο το εργο; μηπως θα σας εχοχληση κι αυτο; αν ναι βαλτε για δημαρχος να κανετε αυτα που θελετε. το κοινο καλο πρεπει να βλεπουμε στο νησι και οχι το ατομικο. αλλα για αυτο καταντησε ετσι το νησι. και μετα λεμε " η σκιαθος βουλιαζει απο τουρισμο" με τετοιες μικροπρεπειες θελετε τουρισμο στην σκοπελο; το θεμα ειναι οτι μυριζει υπερβολικα πολλη ο βιολογικος στον αγιο ρηγινακη και πρεπει να βρεθει λυση. τωρα τα αλλα για περιπτερα και τσουναμι ειναι βλακειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.