Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Υπεγράφη η χρηματοδότηση για την αποπεράτωση του κλειστού γυμναστηρίου στην Αλόννησο

Όπως μας πληροφορούν από το γραφείο της κας Ροδούλας Ζήση, η βουλευτής Μαγνησίας σε επικοινωνία που είχε με το γραφείο της Υπουργού Παιδείας κας Άννας Διαμαντοπούλου ενημερώθηκε σχετικά με την θετική έκβαση της ολοκλήρωσης της κατασκευής του Κλειστού Γυμναστηρίου στην Αλόννησο.
H Υπουργός Παιδείας υπέγραψε απόφαση για την χρηματοδότηση της ολοκλήρωσης του έργου ύψους 1.400.000 ευρώ, από την ΟΣΚ ΑΕ, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας για την ολοκλήρωση του κλειστου γυμναστηρίου, που θα αναβαθμίσει σημαντικά την ποιότητα ζωής των κατοίκων.
Η κα Ζήση εκφράζει την ικανοποίηση της για την συγκεκριμένη απόφαση, αφού χρόνια τώρα έχει καταβάλει προσπάθειες μέσα από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο και τις παρεμβάσεις της για την ολοκλήρωση αυτού του έργου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.