Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Αναγκαίο το πλαφόν στις Σποράδες

Την ανάγκη συμπερίληψης των Σποράδων στις περιοχές στις οποίες τέθηκε με σχετική υπουργική απόφαση προσωρινό πλαφόν (ανώτατο όριο) στην τιμή της βενζίνης έθεσε ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Κώστας Καρτάλης προς το Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης. Σημειώνεται ότι ήδη στη σχετική υπουργική απόφαση έχουν ενταχθεί οι νησιωτικές περιοχές Κυκλάδων και Δωδεκανήσου στις οποίες, όπως και στις Σποράδες, παρατηρήθηκαν τιμές που φθάνουν το 1.9 ευρώ ανά λίτρο.

5 σχόλια:

  1. συγνλωμη αλλά τη στιγμή που γράφω μόλις έχω διαβάσει τα επίσημα στοιχεία του κράτους που λένε ότι η μέγιστη τιμή στην Ελλάδα είναι 1,893
    πριν λίγο σε κεντρικό πρατήριο της Σκοπέλου επιβεβαίωσα για άλλη μια φορά ότι η τιμή πώλησης είναι 1,899
    με χαμηλότερο φπα και προμήθεια απευθείας από τα διυλιστήρια ψάχνω να βρω πως γινεται αυτό
    .......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας ελπισουμε να γινει κατι γιατι αλλιως οχι τουριστες αλλα ουτε εμεις δεν θα κυκλοφοραμε.Οι προβλεψεις λενε οτι τον ιουνιο η βενζινη θα φτασει τα 2.02 το λιτρο.....GOD HELP US

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΣΚΟΠΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ 20 ΕΥΡΩ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ ΚΥΒΙΣΜΟΥ..Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ...1 ΕΥΡΩ/ΛΙΤΡΟ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΕΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΠΙΟ ΠΛΑΦΟΝ ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ Κ.Τ.Λ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΟΡΟΜΠΙΧΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΗΚΙΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΕΜΕΣΗ ΕΙΤΕ ΑΜΕΣΗ ΑΥΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας μη λέμε ότι θέλουμε. Η τιμή της βενζίνης εδώ στη Σκόπελο είναι στα ανεκτά – λογικά πλαίσια. Δεν είναι πολύ ακριβή. Με τη βενζίνη κερδίζει και κάτι το κράτος μας για να βγει από τη δύσκολη οικονομική κατάσταση.

    Αλέξανδρος Μπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.