Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Σύγκληση Οικονομικής Επιτροπής

Ο Δήμαρχος Σκοπέλου και πρόεδρος της οικονομικής Επιτροπής Γιώργος Μιχελής, καλεί σε τακτική δημόσια συνεδρίαση την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σκοπέλου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την Τρίτη 10 Μαΐου στις 12 μ., για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:
1. Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών της «Προμήθειας καυσίμων...
και λιπαντικών για κίνηση οχημάτων, Μηχανημάτων έργου και λοιπών Μηχανημάτων του Δήμου Σκοπέλου» - Ψήφιση των σχετικών πιστώσεων στον πρ/σμό του Δήμου οικον. έτους 2011 – Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης της προμήθειας – Κατάρτιση των όρων διακήρυξης ανοικτού διαγωνισμού.
2. Κατάρτιση όρων για την διενέργεια δημοπρασίας εκμίσθωσης χώρου του ισογείου κτιρίου ιδιοκτησίας του Δήμου στο οποίο στεγάζεται το κυλικείο του ΚΑΠΗ στη Δημοτική Κοινότητα Σκοπέλου, για την τοποθέτηση αυτόματου μηχανήματος ανάληψης χρημάτων.
3. Κατάρτιση όρων για την διενέργεια δημοπρασίας εκμίσθωσης παραλίας – αιγιαλού των ακτών του Δήμου Σκοπέλου για την εκμετάλλευση ομπρελοκαθισμάτων και μηχανοκινήτων και μη, σκαφών αναψυχής.
4.Ψήφιση πίστωσης στον πρ/σμό του Δήμου οικον. έτους 2011, έγκριση Τευχών Δημοπράτησης και κατάρτιση των όρων για την ανάθεση της υπηρεσίας με τίτλο «Παροχή υπηρεσιών για την Ναυαγοσωστική Κάλυψη των Πολυσύχναστων Παραλιών Δήμου Σκοπέλου έτους 2011.
5.Ψήφιση εξειδικευμένων πιστώσεων στο προϋπολογισμό του Δήμου οικονομικού έτους 2011
6. Ψήφιση οφειλομένων πιστώσεων στον πρ/σμό του Δήμου οικον. έτους 2011.
7.Αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 13.466,44 € από το ΥΠ.ΕΣ.Α & Η.Δ. για κάλυψη δαπάνης μισθοδοσίας μόνιμου προσωπικού ΚΕΠ του Δήμου Σκοπέλου και αναμόρφωσης του πρ/σμού του Δήμου οικον. έτους 2011.
8.Αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 13.466,44 € από το ΥΠ.ΕΣ.Α & Η.Δ. για κάλυψη δαπάνης μισθοδοσίας μόνιμου προσωπικού ΚΕΠ του Δήμου Σκοπέλου και αναμόρφωσης του πρ/σμού του Δήμου οικον. έτους 2011.
9.Αποδοχή διάθεσης χρήσης των αυτοκινήτων με αριθμό κυκλοφορίας ΚΥ 6891 & ΚΥ 6866 του Δασαρχείου Σκοπέλου.
10.Τροποποίηση της υπ’αριθ. 17/2011 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Σκοπέλου με θέμα «Κατάρτιση των όρων της προκήρυξης της Μελέτης Στρατηγικών Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την Μελέτη Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Γ.Π.Σ.) Δήμου Σκοπέλου – Συγκρότηση Επιτροπής Διαγωνισμού» μόνο ως προς το σκέλος της Συγκρότησης Επιτροπής Διαγωνισμού.
11.Ψήφιση πίστωσης 2.000,00 € στον πρ/σμό του Δήμου οικον. έτους 2011 για σύσταση Πάγιας Προκαταβολής του Δήμου Σκοπέλου έτους 2011 – Ορισμός υπολόγου για την διαχείριση αυτής.
12. Ψήφιση πίστωσης 2.000,00 € στον πρ/σμό του Δήμου οικον. έτους 2011 για σύσταση Πάγιας Προκαταβολής έτους 2011 της Δημοτικής Κοινότητας Γλώσσης – Ορισμός υπολόγου για την διαχείριση αυτής.
13. Ψήφιση πίστωσης 2.000,00 € στον πρ/σμό του Δήμου οικον. έτους 2011 για σύσταση Πάγιας Προκαταβολής έτους 2011 της Δημοτικής Κοινότητας Σκοπέλου – Ορισμός υπολόγου για την διαχείριση αυτής.
14.Ψήφιση πίστωσης 1.000,00 € στον πρ/σμό του Δήμου οικον. έτους 2011 για σύσταση Πάγιας Προκαταβολής έτους 2011 της Τοπικής Κοινότητας Κλήματος – Ορισμός υπολόγου για την διαχείριση αυτής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.