Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Προτάσεις δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας για την ακόμα καλύτερη προβολή της Σκιάθου

Γιάννης Κουκουλάκης: Είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε χιλιάδες επισκέπτες στο νησί μας το φετινό καλοκαίρι, αφού θεωρούμε ότι η συνεργασία μας με το McCann Worldgroup αποτελεί εγγύηση, ώστε το νησί μας να γίνει πόλος έλξης για πολλούς τουρίστες
Στελέχη της εταιρίας McCann Worldgroup, η οποία έχει κερδίσει πολλά βραβεία σε Ελλάδα και εξωτερικό, επισκέφτηκαν την Σκιάθο μετά από πρόσκληση της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου για να παρουσιάσουν και να συζητήσουν τρόπους με τους οποίους θα αυξηθεί η επισκεψιμότητα του νησιού.
Το McCann Worldgroup διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον κλάδο του Τουρισμού, ενώ έχει δημιουργήσει...
μεταξύ άλλων τις κλασικές πολυβραβευμένες καμπάνιες του ΕΟΤ “Live your myth in Greece”.
Ο πρόεδρος της εταιρίας κ. Πάνος Βάτσης, η διευθύνουσα σύμβουλος της Weber Shandwick Χριστίνα Ζακό και ο Μάνος Μαγιάτης, lifestyle & media manager παρουσίασαν ολοκληρωμένες προτάσεις δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας καθώς και δημιουργικές ιδέες.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν και άλλοι εκπρόσωποι τοπικών φορέων του νησιού, μεταξύ των οποίων οι: Κουκουλάκης Ιωάννης (Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου), Αποστολίδης Γιάννης (δημοσιογράφος CIAO, HELLO, ESPRESSO), Κοσμόπουλος Δημήτρη (σκηνοθέτης ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ), Πέππας Δήμος (Δικηγόρος Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου), Ευσταθίου Αλέκος (Tour operator), Ζεμπέκης Κώστας (σύμβουλος καταστημάτων).
Σκοπός της συνάντησης ήταν να προβληθούν περισσότερο οι ομορφιές και υποδομές του νησιού μας, ώστε να καταλάβουν όλοι πώς στη Σκιάθο έχουμε τα πάντα για κάθε γούστο:
τα καλύτερα ξενοδοχεία, μαγευτικές παραλίες, πολλές επιλογές για διασκέδαση και εξαιρετική κουζίνα.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου, κ. Κουκουλάκης τόνισε χαρακτηριστικά:
«Είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε χιλιάδες επισκέπτες στο νησί μας το φετινό καλοκαίρι, αφού θεωρούμε ότι η συνεργασία μας με το McCann Worldgroup αποτελεί εγγύηση, ώστε το νησί μας να γίνει πόλος έλξης για πολλούς τουρίστες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.