Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Το www.skopelos.gr στον διαδικτυακό αέρα

Μετά από 6 και πλέον χρόνια το www.skopelos.gr βρίσκεται και πάλι στον διαδικτυακό αέρα.
Στο καλωσόρισμα των επισκεπτών του site ο Δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής γράφει:
«Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα του Δήμου Σκοπέλου. Μια νέα ιστοσελίδα, πλήρως ανακαινισμένη, με απλή δομή, εύκολη στη χρήση και πολύ λειτουργική.
Στο σύντομο αυτό ηλεκτρονικό ταξίδι, θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε μια μικρή γεύση από τη γραφική μας Σκόπελο, την ιστορία και τον πολιτισμό της, τις παραδόσεις και τα έθιμά της, τις όμορφες παραλίες, τα δάση και την εξαιρετική φύση της.
Πιστεύουμε ότι οι σελίδες μας είναι κατατοπιστικές και θα αποτελέσουν ένα ακόμα κίνητρο για να έλθετε κοντά μας. Η Σκόπελος εισέρχεται στην εποχή της νέας τεχνολογίας, αρχίζοντας μια επικοινωνιακή στρατηγική ποιοτικής προβολής της.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας και σας ευχόμαστε καλή περιήγηση.»

25 σχόλια:

  1. Μπράβο βρε μπράβο, δουλέψτε και μην ακούτε κανέναν. Και αν δεν τους κάνετε ας μην σας ξαναψηφίσουν. Να δούμε που θα βρουν καλύτερους και πιο τίμιους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάλιο αργά παρά ποτέ,επιτέλους,πολύ ωραία η σελίδα μπράβο σας,αλλά νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει και ένας άλλος σύνδεσμος που να λέγεται ΠΑΡΑΛΙΕΣ με πολλές φωτογραφίες από τις ωραίες μας παραλίες που να τις κλικάρεις και να γίνονται μεγάλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή αρχή, καλό σερφάρισμα...
    Ας ελπίσουμε να κάνει τη Σκόπελο ακόμη πιο πολύ δημοφιλέστερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα που πήρε μπρος όλα θα μπούνε. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.
    Βρήκα πολύ συγκινητική την αφιέρωση ενός ολόκληρου κεφαλαίου στους δωρητές του νησιού μας. Μπράβο σας κύριε Μιχελή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιαννης Δημ Τζωρτζης25 Μαΐου 2011 στις 3:20 μ.μ.

    ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΙΤΕΡΑ ,,ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ,, ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ SITE ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΠΑΛΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΛΥ ΜΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΕΔΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ....ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΙΣ ΒΑΖΕΤΕ ΑΝ ΟΧΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΙΣ ΓΡΑΨΩ..... ΑΜΕΕΕ!!!!
    ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟ SITE NA
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ, ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΟΛΙΚΕΣ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ VIDEO ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ Κ. ΜΠΕΛΤΖΕΝΙΤΗ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ VIDEO ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ,,YOUTUBE,, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΣΤΑΤΙΚΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ.
    ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ BLOG ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ FACEBOOK ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΠΕΛΙΤΙΚΟ SITE www.skopelos.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ καλό δήμαρχε, συγχαρητήρια !!!

    ΤΙΓΡΗ, οι μεγάλες φωτογραφίες είναι στα slideshows.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΤΡΕΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ (ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΠΙΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ SITE BRAVO ΣΟΥ). ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΙ ΛΕΣ?!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το συγκεκριμενο video youtube (http://www.youtube.com/watch?v=WNKKMzwsIYY&playnext=1&list=PL9649DE930D8DFC10) με διαρκεια 15λ. και 300 φωτογραφιες του νησιου, εμπλουτισμενο με καταπληκτικη ελληνικη μουσικη και ποιοτητα full high definition εξαιρεθηκε απο το νεο site του Δημου εντελως αψυχολογητα και προκλητικα μπορω να πω!!!...και λεω εγω τωρα...μηπως ενοχλουσε που το μισο φωτογραφικο μου υλικο προεβαλλε το "αλλο" μισο νησι που μεθοδικα εξαιρειτε προβολλης εδω και χρονια?
    θα ηθελα μια απαντηση απο τους διαχειριστες του site ή τους υποδειξαντες για την αφαιρεση του συγκεκριμενου video!

    μετα τιμης
    Ζαχος Σταμουλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. (...) τεχνολογικά είναι τρομερα ερασιτεχνικό και ξεπερασμένο...
    Kρίμα τόση αναμονή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αλλαξε ο Μανωλιος και εβαλε τα ρουχα του αλλιως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Zάχο τσάμπα θα περιμένεις. Κανείς δεν θα απαντήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οταν μια δουλειά γίνεται από επαγγελματία φωτογράφο πως καταλήγουμε να λέμε ότι είναι ερασιτεχνική και ξεπερασμένη? Η αξιολόγηση έγινε από επαγγελματία του χώρου? Οι φωτογραφίες του κ.Σταμούλη δεν κρύβουν την αγάπη του για όλο το νησί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. (...) τεχνολογικά είναι τρομερα ερασιτεχνικό και ξεπερασμένο...
    Αναφέρομαι στο site και όχι στο video.
    Συγγνώμη αν δεν το διατύπωσα σωστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παρακαλώ, θα ήθελα να ρωτήσω για το www.skopelos.gr ποιός, ποιοί είναι υπεύθυνοι. Ένας, πολλοί, με γνώσεις, με τί ειδικότητες; Κύριε Δήμαρχε παρακαλώ την απάντησή σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οι φωτογραφίες στο slideshows είναι πολύ ωραίες,στις παραλίες φαίνεται μόνο ο Αγνώντας και ο Πάνορμος (και αυτές οι φωτογραφίες είναι ωραίες), βάλτε και τις υπόλοιπες αλλιώς θα σας κατηγορήσουν ότι προβάλλεται μόνο τις συγκεκριμένες παραλίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. και ποιος το εφτιαξε , εταιρεια η προσωπο? , αν εγινε διαγωνισμος ? και ποσο κοστισε ? ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 27 Μαΐου 2011 12:12 μ.μ.
    (...) η ζήλια σου ολοφάνερη φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ZAXO ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ Η ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΤΟΣΟ ΞΕΡΕΙ ΤΟΣΑ ΛΕΕΙ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΖΗΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πιστεύω πως αυτοί που σχολιάζουν κακοπροαίρετα έχουν δυστυχώς πρόβλημα ζήλειας… ας κάνουν κι αυτοί κάτι να προσφέρουν στον δήμο όπως ο Ζάχος. Βίντεο, φωτογραφίες, κάτι τέλος πάντων…
    Η ανικανότητά τους μεταφράζεται σε κακοπροαίρετα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κάποιος άλλος άρχισε να σχολιάζει κακοπροαίρετα και μετά κάτι συνέβη και άλλαξε πλεύση...πολλοί τελικά έχουν πρόβλημα ζήλειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜ ΤΖΩΡΤΖΗΣ31 Μαΐου 2011 στις 12:12 μ.μ.

    ΣΕΡΦΑΡΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ SITE ΜΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑΙ ΤΟΥ SITE ΚΑΙ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΑΠΟ ΣΚΟΠΕΛΟ - ΒΟΛΟ - ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ.
    ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.....!!!
    Υ.Γ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Συμφωνώ με τον Γιάννη. Είναι πολύ χρήσιμες τέτοιες πληροφορίες. Ακόμη και για το σκυριανό πρέπει να μάθει ο κόσμος τα δρομολόγιά του και τα εισιτήρια. Εκείνο που ξέρω είναι οτι τα στοιχεία αυτά τα έχει το Υπολιμεναρχείο μας και πρέπει να τα δώσει να αναρτηθούν στο blog του Δήμου. Ενημερωτικά σας πληροφορώ οτι από Κύμη τα δρομολόγια αρχίζουν στις 9 Ιουνίου με τιμή επιβάτου 25 € και ΙΧ μέχρι 3,70 μέτρα 45 € και από 3,71-4,25 μέτρα 59,50 € και για μεγαλύτερα από 4,25 μέτρα 74,40 €

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Για τον φίλο ΓΙΑΝΝΗ ΤΖΩΡΤΖΗ, τα δρομολόγια από και προς τη Σκόπελο είναι ONLINE στη σελίδα του site:
    www.skopelos.gr/gr/information/online-timetable.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γιαννης Δημ Τζωρτζης8 Ιουνίου 2011 στις 8:32 μ.μ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ www.skopelos.gr ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΛΙΤΕΡΑ SITE ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΣΕΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΕΡΦΑΡΕΙΣ ΜΕΘΑΣ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ, ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΟΣΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΙΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.