Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

XXII Αγώνας Βορείων Σποράδων

ο Αγώνας μας!

Στις 12-13 και 14 Ιουνίου 2011 (τριήμερο Αγ. Πνεύματος) το νησί της Σκοπέλου και ο Ν.Ι.Κ.Ο.Σ. με χαρά και τιμή θα φιλοξενήσουν τον Ιστιοπλοϊκό Αγώνα του πρωταθλήματος Βόλου «Αγώνας Βορείων Σποράδων» που οργανώνει ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Βόλου Ανοικτής Θαλάσσης. Με εκκινήσεις και τερματισμούς των διαδρομών έξω από το λιμάνι της Σκοπέλου αλλά και από άλλα λιμάνια-σημεία του συμπλέγματος των Β. Σποράδων, το νησί της Σκοπέλου διατηρεί την ναυτική και ιστιοπλοϊκή παράδοση που έχει κληρονομήσει.
Οι συμμετοχές των σκαφών αναμένεται να είναι πάνω από...
30 των κατηγοριών ORC CLUB & ORC INTERNATIONAL τα πληρώματα των οποίων θα φτάσουν τους 150 τον αριθμό. Ένας αγώνας που έχει επαναληφθεί κατά το παρελθόν και στο χέρι όλων μας είναι, με μια ζεστή υποδοχή και μια ακόμα καλύτερη διοργάνωση να επαναλαμβάνεται και να έχει διάρκεια .
Η καλή συνεργασία του Ν.Ι.Κ.Ο.Σ. με συλλόγους της χερσαίας Ελλάδας, τόσο του Βόλου όσο και της Θεσσαλονίκης δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις να γίνει το νησί της Σκοπέλου το Ιστιοπλοϊκό κέντρο των Β. Σποράδων. Μια προοπτική με σημαντικά οφέλη για τους ιστιοπλόους όλης της Ελλάδας, καθώς οι Β. Σποράδες βρίσκονται στο κέντρο του Αιγαίου, αλλά και για την ευημερία του αθλήματος και του τόπου από τον οποίο φιλοξενείται.
Η συμμετοχή σκαφών με τα χρώματα του Ν.Ι.Κ.Ο.Σ. και της Σκοπέλου είναι δεδομένη σε μια προσπάθεια ένταξης του νησιού μας στο Ιστιοπλοϊκό γίγνεσθαι. Ας ευχηθούμε λοιπόν όλοι καλή τύχη, τόσο στους αγωνιζομένους όσο και στους διοργανωτές αυτής της κίνησης και ας αγκαλιάσουμε θερμά αυτή την πρωτοβουλία. Όπως κάθε πρωτοβουλία και ενέργεια ανάδειξης και απόλαυσης αυτού του υπέροχου τόπου.
Με τιμή
Για το Ν.Ι.Κ.Ο. Σκοπέλου
Βαγγέλης Δρόσος
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.