Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Το Γραφείο Εθελοντισμού ευχαριστεί...

Μετά από έκκληση του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Σκοπέλου και την ανταπόκριση πολλών συμπολιτών μας, συγκεντρώθηκαν 31 κούτες με ρούχα για τους συνανθρώπους μας με προβλήματα όρασης, του Σωματείου «Μαγνήτες τυφλοί» οι οποίες εστάλησαν τη Δευτέρα στο Βόλο.
Το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Σκοπέλου ευχαριστεί θερμά όλους, όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα. Επίσης ευχαριστεί την κα Γιάννα Γαλατσάνου που βοήθησε στο πακετάρισμα, τον κ. Κωστή Ταμπακτσή και τον κ. Κωστή Κλωνάρη που μετέφεραν τα πακέτα (εκτός ωραρίου) και την μεταφορική «Στέφανος» που έκανε δωρεάν τη μεταφορά τους στο Βόλο.
Η συλλογή ρούχων συνεχίζεται, αυτή τη φορά για το Χαμόγελο του Παιδιού.
Καταθέστε μας τις ιδέες σας (κλικ εδώ) και την βοήθεια σας για περαιτέρω δράση στο νησί. Η ποσοτική και ποιοτική συμβολή του Εθελοντισμού στον τόπο μας δηλώνει τη στάθμη του πολιτισμού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.