Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

...δεν υπάρχει η κλώσα!

Ελάχιστοι -δεν ήταν πάνω από 40- οι «απεργοί» που συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί στην παραλία Σκοπέλου για να ακούσουν, από τον πρόεδρο του σωματείου των οικοδόμων, έναν λόγο copy-paste από ανακοινώσεις του ΠΑΜΕ.
Οι μισοί άκουγαν και οι άλλοι μισοί είχαν στήσει ολιγομελή πηγαδάκια σχολιάζοντας, επί παντός επιστητού.
-Παρά την οικονομική κρίση, τις περικοπές σε μισθούς και επιδόματα, την ανεργία και την πτώση του τζίρου στα καταστήματα, δεν έχει έρθει κόσμος στη συγκέντρωση, είπε κάποιος για να πάρει μια απάντηση με νόημα:
-Δυστυχώς δεν υπάρχει η κλώσα που θα συγκεντρώσει τα κλωσόπουλα!

15 σχόλια:

  1. Είναι που εδώ στη Σκόπελο οι περισσότεροι είμαστε βολεμένοι και δεν έχουμε πάρει χαμπάρι ακόμα τι πρόκειται να συμβεί, είναι που οι κλώσσες έχουν μείνει στο copy-paste και δεν μπορούν να πείσουν τα κλωσσόπουλα,είναι λίγο το καλοκαιράκι, η θάλασσα, ο ήλιος,είναι όμως και η ολική έκλειψη της σελήνης,ίσως να είναι και ο Κρόνος στον Καρκίνο, πιστεύω πως όλο το σύμπαν συνομωτεί για να μην βγάλουμε το βουλοκέρι απο τα αυτιά μας και τις παρωπίδες από τα μάτια μας,μάλλον δεμένοι πισθάγκωνα στο μεσιανό κατάρτι θα πάμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τεράστιο το έλλειμμα ηγετών στη χώρα μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΙΑ ΣΚΟΡΠΙΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ-ΤΑΞΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΛΕΝΕ.ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΟΡΓΗΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑ[ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ]ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΓΑΝ ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙ ΑΝΑΤΡΟΠΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΩΝ ΑΝΑΤΡΟΠΩΝ ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΝΑΤΡΩΠΩΝ,ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΙΛΕΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝAN COPY PASTE ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΑΛΛΑ ΕΚΦΡΑΣΑΝ ΤΗΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΓΕΙΥΣ ΑΝΥΣΙΧΙΕΣΤΟΥΣ,ΑΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ ΣΥΓΓΛΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΥΣΙΧΙΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΜΕΣΑ ΕΚΦΡΑΣΤΗΣΤΟΥ ΠΡΟΣ ΑΠΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΦΙΜΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ [ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ] ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ .Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΓΓΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΥΡΙΣΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΑΛΛΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΗΤΑΝ ΤΑΞΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΒΟΥΛΟ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΩ ΑΝΘΡΩΠΩ .Ο ΦΟΒΟΣ ΕΓΙΝΕ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΘΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΝΑ ΘΕΡΙΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σεβαστή η άποψή σου, αλλά να ξέρεις ότι κανέναν δεν βολεύει το έλλειμμα ηγετών, ούτε οι συγκεντρώσεις των 40 ατόμων (μιλώ για τη Σκόπελο και όχι για την Αθήνα και Θεσσαλονίκη). Σε περιμένω να με βρεις να ανταλλάξουμε απόψεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΚΡΙΒΩΣ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΡΑΜΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ. ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΙΛΙΟΔΙΑΒΑΣΜΕΝΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΛΗΘΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Α Γ Α Ν Α Κ Τ Ι Σ Μ Ε Ν Ο Ι. ΜΟΛΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟΤΕ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ. ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥΤΖΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ: ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ , ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ, ΜΠΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ 6:04 !!!!! ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "ΘΑ ΜΟΥΤΖΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ: ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ , ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ, ΜΠΛΕ"
    Σωστός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΟΥΤΖΩΜΑ ΕΙΝΑΙ: ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΑΙ ΜΠΛΕ. ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι κόκκινοι αγαπητοί συντοπίτες τα λένε χρόνια,αλλά κανένας από μας τους βολεμένους δεν τους ακούει. Τώρα ήρθε η ώρα της αλλαγής της ασκούμενης πολιτικής.Εύχομαι να μην χυθεί αίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λοιπόν ΧΙΤΑΝΟ.. Θέλω να σου κάνω μια ερώτηση και σε παρακαλώ να μου απαντήσεις. Εγώ σήμερα κατέβηκα το πρωί από τις 9 στο Σύνταγμα στην Αθήνα και γύρισα πριν λίγο σπίτι μου.. Το ΠΑΜΕ είχε συγκέντρωση στην Ομόνοια και αφού έκανε τη γνωστή βολτούλα του μέχρι το Σύνταγμα μετά επέστρεψε στην Ομόνοια και όλα τα πρόβατα έφυγαν για τα σπίτια τους ενώ οι "Αγανακτισμένοι" όχι μόνο δεν έφυγαν, αλλά έκατσαν εκεί μέχρι και οι γριούλες που λιπόθυμες σχεδόν στεκόντουσαν με τα μαντηλάκια τους στο πρόσωπο για να αντέξουν τα δακρυγόνα και για να πουν αυτό το μεγάλο ΟΧΙ στο ξεπούλημα της ζωής και της πατρίδας μας.. Το ΠΑΜΕ είχε γύρω στα 100.000 άτομα. Αν έμεναν στο Σύνταγμα μαζί με τον υπόλοιπο λαό, τότε σήμερα θα μιλάγαμε για ανατροπή του Συστήματος και όχι για "Ο ΦΟΒΟΣ ΕΓΙΝΕ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΘΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΝΑ ΘΕΡΙΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ". Μήπως τελικά περιμένετε να γίνουν όλοι Κουκουέδες για να κάνετε επιτέλους το επόμενο βήμα που βροντοφωνάζετε χρόόόνια τώρα και να τιμωρήσετε αυτούς που φταίνε? Η' μήπως τελικά πρέπει να αλλάξετε τσομπάνη?? Που στο διάολο ήταν το ΚΚΕ όταν πέρυσι το Μάιο ψηφιζόταν να έρθει το ΔΝΤ? Αντί να μείνει στο Κοινοβούλιο και να τα κάνει όλα μπάχαλο εκεί μέσα, προτίμησε να αποχωρήσει? Δυστυχώς κάποτε το ΚΚΕ ήταν ήταν ένα πραγματικά επαναστατικό κόμμα. Τώρα είναι συνυπεύθυνο κατά ένα μεγάλο ποσοστό για την κατάντια της χώρας μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μερικοί Κόκκινοι συντοπίτες μας γιατί τρέχουν να πάρουν τις επιδοτήσεις που δίνει η Ευρωπαική ένωση? Δεν ξέρουν ότι είναι αντίθετες με την ιδεολογία του κόμματός τους?Καλό είναι να λένε όσα λεέι η Παπαρήγα αλλά και να τα ΚΑΝΟΥΝ στην ΠΡΑΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πράγματι ούτε 40 δεν ήταν οι "απεργοί" χτες. Και θα είναι όλο και λιγότεροι αφού από μόνοι τους έχουν επιλέξει την απομόνωση και την περιχαράκωση.
    Όλοι το ξέρουν στον τόπο μας οτι αυτή η "ομάδα" απαρτίζεται από άτομα που αναμασούν τα ίδια και τα ίδια μοιράζοντας ανέξοδο κήρυγμα. Στην πραγματικότητα η ζωή και η πορεία τους καμία σχέση δεν έχει με όσα λένε και (αφόρητα ανορθόγραφα) γράφουν. Και επειδή είναι αδύνατο για οποιονδήποτε άλλο να αντέξει ίδια παπαγαλία καθημερινά, κάνουν παρέα μόνο μεταξύ τους ίσως και για να μη μολυνθεί και η κάστα τους από το μικρόβιο της αμφιβολίας και την αμφισβήτησης που θα προέκυπτε από τον διάλογο με κάποιον που έχει άλλη άποψη.(Έ τι να κάνουμε ρε παιδιά του ΠΑΜΕ, υπάρχει και άλλη άποψη για τα πράγματα. Σας παρακαλούμε, όταν θα γίνετε εξουσία, μην στείλετε στα γκουλάνγκ αυτούς που θα την εκφράζουν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 40 ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΡΩΓΩΝΩΝ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΑΝ ΕΝΑΝ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΥΓΓΡΟΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 50 ΑΦΟΥ ΠΡΙΝ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΖΥΓΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ-ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΝΗΣΙΑ ΟΠΩΣ Η ΓΙΑΡΟΣ Η ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ,ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΤΩΜΕ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΩΝ ΕΙΧΑΝ ΔΗΛΩΣΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΦΕΡΤΩ ΒΑΣΙΛΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΩΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥ.ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 60 ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ ΑΨΗΦΩΝΤΑΣ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΚΑΙ ΓΚΛΟΠ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ 15% ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΦΩΝΑΖΑΝ 1-1-4 ΤΗΝ ΩΡΑ ΟΥ ΚΑΠΙΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗΣ ΕΦΕΡΑΝ ΗΓΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΦΡΑΣΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΜΕ ΟΤΙ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΕΙΔΑΜΕ.ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 70 ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ ΞΑΝΑ ΕΠΟΙΚΗΣΑΝ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΝΗΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΙΑΡΟΥ,ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΕΝΕΡΓΑ ΤΟ 73 ΣΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ ΜΕ ΟΤΙ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΟΠΩ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΕΝΑΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑΓΕ ΖΙΒΑΓΓΟ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΩΡΑΙΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ.ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 90 ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ ΠΑΡΟΛΟΥ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΩΝ ΑΝΣΥΓΓΡΟΤΗΣΑΝ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΛΕΓΑΝΕ ΕΥΡΩΠΗ -ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΕΥΗΜΕΡΙΑ,ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΙΟ ΕΧΕΙ ΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΥΝΟΡΟΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΗΝ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ,ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΖΑΝ ΛΕΗΛΑΤΟΥΣΑΝ ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ ΔΥΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΩΓΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ. ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΜΟΝΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΞΙΚΗ ΣΥΝΗΔΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΨΟΥΝ ΕΝΑ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΧΙΤΑΝΟ, όπως ανέφερα και στο προηγούμενο ποστ μου, κάποτε το ΚΚΕ ήταν ένα επαναστατικό κόμμα με ό,τι αυτό σημαίνει και συνεπάγεται (δηλ. αντάρτικο μια ζωή, πάλη για την ελευθερία και την αξιοπρέπεια κλπ). Κανείς δεν αμφισβητεί τους αγώνες που έδωσε και ο ίδιος ο παππούς μου το '40. Το θέμα όμως είναι ότι δε ρίξατε νερό στο κρασί σας αλλά θελήσατε κι εσείς μερίδιο στην εξουσία και λίγο από το κάλπικο χρήμα που έφερε ο εν λόγω κύριος. Για τον εξής απλό λόγο: δεν έπρεπε να δεχτείτε να έρθει στην εξουσία κάποιος που έκανε εξορία στις πρωτεύουσες της Ευρώπης ενώ οι πραγματικοί πατριώτες πέθαιναν στη Μακρόνησο και τη Γυάρο. Όλα για την εξουσία γίνονται αγαπητέ.. Και όχι φίλε μου, η ανατροπή δε θα έρθει με τις πορείες και τις διαδηλώσεις που όπως χαρακτηριστικά είχε αναφέρει κάποιος που ήταν επικεφαλής στην πορεία του ΠΑΜΕ στις 5 Μάη 2010 "και τώρα σύντροφοι θα λήξουμε την πορεία ΕΙΡΗΝΙΚΑ όπως ακριβώς την ξεκινήσαμε"!!!! Λυπάμαι, αλλά αυτό είναι το λιγότερο εγκληματικό για μια οργάνωση με τέτοια ιστορία.. Εσείς περιμένετε πότε θα είναι έτοιμος ο λαός. Ο λαός, όσο ακόμα του πετάνε το ξεροκόμματο δε θα είναι ποτέ έτοιμος. Στις περισσότερες επαναστάσεις της ιστορίας, ο λαός ποτέ δεν ήταν έτοιμος. Είχε όμως κάποιον που να τον εκφράζει και να του εμπνέει εμπιστοσύνη.. Να του εμπνέει τη σιγουριά και την ασφλάλεια ότι ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.. Εγώ αυτή τη σιγουριά και ασφάλεια ένιωσα χθες όταν από τα μεγάφωνα άκουσα να λέει κάποιος (δεν ξέρω ποιός) ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΜΕΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ.. Αυτό με έκανε να πω πως ΘΑ ΜΕΙΝΩ, ΘΑ ΠΑΛΕΨΩ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΩ.. Τώρα, οι βαρετά διαχρονικές ιστοριούλες περί αμερικανικού ιμπεριαλισμού και έξω από την Ε.Ε. εμένα δε μου λένε τίποτα.. Κουράστηκε ο κόσμος από ουτοπικές ιδεολογίες. Θέλει κάτι το υπαρκτό. Και δυστυχώς εσείς δε μπορείτε να ΤΟ προσφέρετε. Ή μήπως ευτυχώς..; Όσο πιο γρήγορα ξεμαντρωθείτε από το μαντρί που πάτε να χώσετε και τα παιδιά σας, τόσο πιο γρήγορα θα έρθει η ανατροπή, γιατί τότε θα είμαστε πραγματικά πολλοί και θα μας φοβούνται. Ενώ τώρα μας έχουν κατατάξει σε κατηγορίες και χρώματα και έχουν το κεφαλάκι τους ήσυχο. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιαυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε εμείς οι έλληνες γιατί ακόμη και τώρα κανείς δεν κατηγορεί το¨"κόμμα"του, αλλά κατηγορούν όλοι το ΚΚΕ. Ξυπνήστε ρεεεεε, εσείς με την ψήφο σας στα δύο κόμματα μας κάνατε ρεζίλι παγκοσμίως, όχι το ΚΚΕ και τώρα την πληρώνουμε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.