Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Απάντηση της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Σκιάθου σε δημοσιεύμα του «Ταχυδρόμου»

Eπιστολή – απάντηση σε «ανακριβή δημοσιεύματα» έστειλε η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Σκιάθου προς τον διευθυντή της εφημερίδας «Ταχυδρόμος» κ. Χρ. Μπουκώρο αλλά και προς τους συντάκτες της εφημερίδας. Η επιστολή, την οποία υπογράφει η κα Αναστασία Φιλαρέτου, αναφέρει:
κ. Διευθυντά
Έχουν πέσει στην αντίληψή μας δημοσιεύματά σας για θέματα του Δήμου Σκιάθου και κυρίως του Δημοτικού Συμβουλίου στα οποία αναφέρεστε γενικά στην αντιπολίτευση. Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι η αντιπολίτευση στο Δήμο Σκιάθου αποτελείται από την Μείζονα των...
πέντε συμβούλων με επικεφαλής τον κ. Δ. Πρεβεζάνο και την Ελάσσονα με δύο συμβούλους της Ανεξάρτητης Κίνησης και έναν, τον κ.Γεώργιο Καραστατήρα, της Λαϊκής Συσπείρωσης.
Αγνοώντας λοιπόν την σύνθεση της αντιπολίτευσης γράφετε συχνά ανακρίβειες όπως στο σημερινό σας άρθρο. Για την αποκατάσταση της αλήθειας σας ενημερώνω ότι :
• Αποχώρησε στο πρώτο θέμα των προ ημερησίας μόνο η μείζονα αντιπολίτευση.
• Ο σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας κ. Ι. Πατσάς εκτός των περί «ίντριγκας» ανέφερε ακόμη ότι ο κ. Δήμαρχος σε συνέντευξή του δήλωσε πως συνεργάζεται μόνο με την κ. Φιλαρέτου και τον κ. Καραστατήρα για να λάβει την απάντηση από την υπογράφουσα
« Ο κ.Πατσάς ως φιλόλογος μπορεί να ερμηνεύσει τις λέξεις «ταύτιση και συνεργασία» από άποψη φιλολογική. Εγώ προσωπικά αλλά και η ΑΚΠΣ όταν λέμε «ταύτιση και συνεργασία» εννοούμε ότι μελετάμε τα θέματα που απασχολούν τον Δήμο Σκιάθου, τοποθετούμαστε, επιχειρηματολογούμε, κάνουμε προτάσεις και χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν αυτές γίνονται δεκτές από την πλειοψηφία».
• Ο έλεγχος για την απόφαση της 31-6-2011 σχετικά με την 30η συνάντηση της ΜΟΤΟΕ και του τι έχει αναρτηθεί στον διαδικτυακό τόπο του Δήμου έγινε από την ΑΚΠΣ.
• Η συνεδρίαση διεκόπη για την ερχόμενη Δευτέρα επειδή η Πλειοψηφία με την Ελάσσονα Μειοψηφία μετέβη στο λιμάνι για να σχηματίσει εικόνα για το πρόβλημα που προέκυψε στην προβλήτα πρόσδεσης των πλοίων.
Παρακαλούμε λοιπόν στα δημοσιεύματά σας να αναφέρεστε συγκεκριμένα στα γεγονότα και στις δημοτικές παρατάξεις.
Θα είμαστε στη διάθεσή σας για πληροφορίες σχετικά με τις θέσεις, δράσεις και ενέργειες της Ανεξάρτητης Κίνησης.
Είμαστε σίγουροι ότι και εσείς θέλετε η εφημερίδα σας να είναι ακριβής στις πληροφορίες που δημοσιεύει.
Μετά τιμής
Αναστασία Φιλαρέτου
Δημοτική Σύμβουλος
Επικεφαλής της ΑΚΠΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.