Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Μουσεία Λογοτεχνών: Συνάντηση στο Σπίτι του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη στη Σκιάθο

Με αφορμή το Έτος Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, για τη συμπλήρωση εκατό χρόνων από το θάνατο τού μεγάλου Σκιαθίτη λογοτέχνη, ο Σύλλογος Μουσειοπαιδαγωγών Ελλάδας, ο Δήμος Σκιάθου και το Σπίτι-Μουσείο Α. Παπαδιαμάντη, οργανώνουν ημερίδα με θέμα: «Μουσεία Λογοτεχνών: Συνάντηση στο Σπίτι του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη στη Σκιάθο».
Στην ημερίδα έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι από...
διάφορα Μουσεία Λογοτεχνών της χώρας - Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη της Κρήτης, Μουσείο Παλαμά Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Μουσείο Διονυσίου Σολωμού Κέρκυρας, Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων – καθώς και εκπρόσωποι από τον εκπαιδευτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Σκοπός της ημερίδας είναι η ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ των Μουσείων Λογοτεχνών και η προώθηση της συνεργασίας για τη διεύρυνση του κοινωνικού και εκπαιδευτικού ρόλου αυτής της ιδιαίτερης κατηγορίας μουσείων της χώρας μας αλλά και την αντιμετώπιση των προκλήσεων της σύγχρονης εποχής.
Η ημερίδα, η οποία εντάσσεται στον κύκλο εκδηλώσεων του Δήμου Σκιάθου για το Έτος Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, θα πραγματοποιηθεί στη Σκιάθο, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπούρτζι, το Σάββατο 25 Ιουνίου 2011, ώρα 9.00. Είσοδος ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.