Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Η Σκιάθος υποδέχθηκε τη Φλόγα της Ελπίδας

Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση υποδέχθηκε η Σκιάθος, τη Φλόγα της Ελπίδας των Παγκόσμιων Αγώνων SPECIAL OLYMPICS ΑΘΗΝΑ 2011 την Τρίτη 14 Ιουνίου 2011 και ώρα 19:30. Ο συμβολισμός της, όπως είναι γνωστό, είναι ιερός γιατί μεταδίδει τις ανθρωπιστικές αξίες του σεβασμού στη διαφορετικότητα, της αλληλεγγύης και της αγάπης προς τον συνάνθρωπο.
Η Φλόγα της Ελπίδας έφτασε στη Σκιάθο χάρη στους πενήντα εθελοντές λαμπαδηδρόμους αστυνομικούς από όλο τον κόσμο που τη μετέφεραν μαζί με τους αθλητές Special Olympics και δικά μας παιδιά από ειδικά σχολεία της περιοχής μας. Τους ονομάζουμε Φύλακες της Ελπίδας και της αισιοδοξίας για έναν καλύτερο κόσμο και τους ευχαριστούμε!
Με λαμπρότητα ο Δήμος Σκιάθου υποδέχθηκε τη Φλόγα της Ελπίδας. Η Φιλαρμονική και η Χορωδία του Δήμου Σκιάθου συμμετείχαν στην εκδήλωση υποδοχής καθώς και έξι «Ιέρειες» κοπέλες του...
νησιού στάθηκαν δίπλα στο βωμό της Φλόγας της Ελπίδας μπροστά στη χερσονησίδα στο Μπούρτζι.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία Δημάρχου Σκιάθου κ. Νικολάου Πλωμαρίτη, της εκπροσώπου του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης της Χώρας μας, Γ. Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Περιφέρειας Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας κας Γερακούδη Καλιόπης, του Εκπροσώπου του Περιφερειάρχη κ. Κ. Αγοραστού, Περιφερειακού Συμβούλου κ. Φίλ. Χήρα, του Διευθυντή της Λαμπαδηδρομίας κ. Στέλιου Κωνσταντινίδη, της Προέδρου της Τοπικής Οργανωτικής Επιτροπής κας Σαντίκου Βίκυ, του Αντιδημάρχου της Άμφισσας, των Σεβαστών Πατέρων του νησιού, των Δημοτικών Συμβούλων, των Προϊσταμένων Αρχών και Υπηρεσιών και πλήθος κόσμου.
Στους αθλητές των Special Olympics δόθηκαν δάφνινα στεφάνια και σε όλους τους λαμπαδηδρόμους δόθηκαν αναμνηστικά δώρα από το Δήμο Σκιάθου.
Στον επικεφαλής των Λαμπαδηδρόμων απονεμήθηκε αναμνηστική πλακέτα από το Δήμαρχο Σκιάθου κ. Νικόλαο Πλωμαρίτη και τοπικά προϊόντα και βιβλία από το Μουσείο Παπαδιαμάντη.
Επίσης αναμνηστικά δώρα πρόσφερε ο Δήμαρχος Σκιάθου και στην κα Καλλιόπη Γερακούδη.
Η διαδρομή της Λαμπαδηδρομίας έγινε μέσα στην πόλη της Σκιάθου, όπου καταχειροκροτήθηκαν οι Λαμπαδηδρόμοι από τους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού. Όλοι οι παρευρισκόμενοι με ενθουσιασμό και συγκίνηση παρακολούθησαν την όλη εκδήλωση και αρκετοί ήταν αυτοί που έλεγαν τα συνθήματα της λαμπαδηδρομίας: «Είμαι Μέσα! Προσπαθούμε με θάρρος! Μπορούμε να τα καταφέρουμε! Η συμμετοχή μετράει! Ο αθλητισμός είναι γιορτή!»
Το επίσημο δείπνο προς τιμήν των Λαμπαδηδρόμων ήταν προσφορά του «Skiathos Palace Hotel», όπου όλοι οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν ένα φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.