Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Καταπολεμήστε τους δρόμους..!

Έτσι ονομάζει η αμερικανική ομοσπονδίας Πάλης, μια από τις πολλές προσπάθειές της για τη διάδοση ου αθλητισμού. Στόχος της καμπάνιας είναι να προσελκύσει τα νέα παιδιά στα γυμναστήρια και συγκεκριμένα στις παλαίστρες και να πείσει τα νέα παιδιά να μην περιπλανόνται στους δρόμους.
Από τον Σεπτέμβριο στα πλαίσια παρόμοιας καμπάνιας και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης Υποταγής θα γίνει μια μεγάλη προσπάθεια από τον Α.Ο. Σκοπέλου, ώστε να προσελκύσει όσους...
περισσότερους νέους του νησιού για να ενταχθούν στα τμήματα της Πάλης Υποταγής και του Kickboxing, με μοναδικό γνώμονα την ενασχόληση των νέων με τον υγιή αθλητισμό, την αποτροπή τους από τις κακές συνήθεις, την ανάπτυξη του φίλαθλου αισθήματος και της άμιλλας.
Όπως μας λέει ο εκπαιδευτής του Α.Ο. Σκοπέλου Μάνος Βασιλείου «η ενασχόληση με τα μαχητικά αυτά αθλήματα, θα προσφέρει στους νέους καλή σωματική κατάσταση και υγεία, αύξηση στην δύναμη και την αντοχή, τόνωση του μυoσκελετικού τους συστήματος, βοηθώντας τους σημαντικά στην σωματική και νοητική ανάπτυξη, ευλυγισία, ισορροπία, ικανότητα συντονισμού και συγκρότηση της σκέψεως, αρμονία στην κίνηση, καλές συνήθειες τακτικής εκγύμνασης, κοινωνικότητα, ικανότητα αυτοάμυνας, ασφάλεια, ικανότητες δημιουργίας στόχων, ισχυρό σύστημα αξιών, σεβασμό για τους μεγαλύτερους και τους σοφότερους και γενικά καλούς τρόπους συμπεριφοράς.

2 σχόλια:

  1. Άντε να δούμε, γιατί η φούμα πάει σύννεφο. Ας προστατέψουμε τα παιδιά μας με όποιον τρόπο μπορούμε. Και ο αθλητισμός είναι το δυνατότερο των όπλων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στον Μάνο Βασιλείου και τον Γιώργο Κοχύλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.