Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Η Κατσαρίδα επιστρέφει και αλωνίζει...

Στη Σκόπελο 27 Ιουλίου και στη Σκιάθο 28 Ιουλίου
Το Θέατρο του Νέου Κόσμου πρόκειται να παρουσιάσει αυτό το καλοκαίρι, σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, την εξαιρετικά πετυχημένη παράσταση «Κατσαρίδα».
Το εξωφρενικό, ντανταϊστικό μιούζικαλ (δρόμου) του Βασίλη Μαυρογεωργίου ξεκίνησε από το Δώμα του Θεάτρου του Νέου Κόσμου στις αρχές του 2005, για να παιχτεί πρώτα εκεί κι έπειτα στον Κάτω Χώρο επί δυόμισι χρόνια με μεγάλη επιτυχία. Έπειτα δουλεύτηκε ξανά, με νέους ηθοποιούς, και παρουσιάστηκε σε μεγάλα θέατρα στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, στην Κύπρο, αλλά και στην Αθήνα στο Θέατρο ΒΡΕΤΑΝΙΑ και στο Θέατρο Badminton.
Έξι χρόνια μετά την πρώτη της εμφάνιση, η «Κατσαρίδα» επιστρέφει με...
νέα διανομή και με σκοπό να ταξιδέψει και το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα! Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις απίθανες περιπέτειες της μικρής κόκκινης κατσαρίδας, που αγωνίζεται να κατακτήσει ένα στόχο ζωής, να ανέβει στο φεγγάρι. Η κατσαρίδα περιπλανιέται στα τρίσβαθα των υπονόμων αλλά και σε αφιλόξενους δρόμους, διασχίζει ωκεανούς, χορεύει και τραγουδά μέσα σε δαιδαλώδεις αεραγωγούς, γνωρίζει άλλα έντομα, τρωκτικά και ανθρώπους (απ’ την καλή κι απ’ την ανάποδη) και ταυτόχρονα διατηρεί ακλόνητη την πίστη της στο μεγάλο όνειρο. Αυτή άλλωστε είναι και το μόνο μέσο που διαθέτει για να το πραγματοποιήσει…
Συντελεστές της παράστασης:
Κείμενο - Σκηνοθεσία: Βασίλης Μαυρογεωργίου
Μουσική - Στίχοι: Κώστας Γάκης
Σκηνικό: Γκάυ Στεφάνου
Κοστούμια: Γεωργία Μπαμπαλού
Φωτισμοί: Γιώργος Φακούρας.
Παίζουν οι ηθοποιοί: Θοδωρής Πετρόπουλος, Σεραφείμ Ράδης
H παράσταση θα δοθεί στις 27 Ιουλίου στη Σκόπελο και στις 28 Ιουλίου στη Σκιάθο στο δημοτικό θέατρο στο Μπούρζτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.