Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Με ευγνωμοσύνη και συνέπεια...

...συνεχίζουμε τη διεκδίκηση
H Δέσποινα Συμιακάκη για το αεροδρόμιο της Σκιάθου:
«Το συγκεκριμένο έργο λύνει εξ ολοκλήρου το ιδιαίτερα σοβαρό ζήτημα της στάθμευσης των αεροσκαφών, αλλά η μικρή επέκταση του διαδρόμου δεν επαρκεί με δεδομένες τις νέες εξελίξεις στις αερομεταφορές (δείτε σχετικό άρθρο της Νέας Προοπτικής), αλλά και σήμερα σε περίπτωση δυνατής βροχόπτωσης.

 Με την προμελέτη του καθηγητή Κ. Αμπακούμκιν θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε την ένταξη της απαραίτητης επέκτασης του διαδρόμου στον ίδιο  Άξονα Προτεραιότητας «04 – Δ. Αεροπορικές Μεταφορές – Αεροδρόμια Περιφερειών Αμιγούς Στόχου Σύγκλισης» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ενίσχυση της Προσπελασιμότητας» του 4ου Κ.Π.Σ., όπου η επιδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση φθάνει το 85% της χρηματοδότησης του έργου, δυνατότητα που δεν θα έχουμε στο επόμενο Κ.Π.Σ., γιατί δεν θα υπάρχει σχετικό πρόγραμμα πλέον για τη χώρα μας.


Στη ζωή άλλωστε, δεν παίρνουμε ότι αξίζουμε ή μας είναι αναγκαίο, αλλά ό,τι διεκδικούμε και εάν γνωρίζουμε πώς να διεκδικούμε σωστά αυτά που δικαιούμαστε για το νησί μας, γνωρίζουμε και πως να τα ζητάμε; Αυτό απέδειξε και η επιτυχής διεκδίκηση του ενταγμένου πλέον έργου, παρόλο την οικονομική δυσχέρεια!


Ας κρατήσουμε τον πήχη ψηλά, έχοντας όραμα για το νησί μας και το μέλλον μας.


Δέσποινα Συμιακάκη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.