Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Απάντηση της Ένωσης Ξενοδόχων και Συλλόγου Κατ/μάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Σκοπέλου...

...σε άθλια, ανυπόστατα και συκοφαντικά δημοσιεύματα
«Κύριοι,
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και παρερμηνειών ενημερώνουμε τα μέλη των σωματείων μας πρωτίστως και όποιον άλλον ενδιαφερόμενο, ότι στην χθεσινή εποικοδομητική συνάντηση που έγινε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά από πρόσκληση του προέδρου της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής κ. Κ. Σκούρα παραβρέθηκαν όλα τα μέλη του Δ.Σ. της «Ένωσης Ξενοδόχων Σκοπέλου» και αντιπροσωπεία του «Συλλόγου Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος».
Στην συγκεκριμένη πρόταση που κατέθεσε ο κ. Αλέξανδρος Ρόρος και αφού έγινε συζήτηση, ο κ. Γεώργιος Πούλιος προσφέρθηκε να...
εκτυπώσει δωρεάν τα εκπτωτικά κουπόνια που θα περιλαμβάνει η καμπάνια.
Τα όποια δημοσιεύματα περί ανάθεσης έργου εκτύπωσης κλπ δεν στέκουν και δεν μας αφορούν διότι:
1. Οι παρευρίσκομενοι επιφυλάχτηκαν να δεσμευτούν στην πρόταση διότι θέλουν πρώτα να επικοινωνήσουν με τα μέλη τους και μετά να συμφωνήσουν ή όχι.
2. Δεν έγινε καμία ανάθεση έργου σε κανέναν αφού δεν υπάρχει ακόμη έργο για ανάθεση…
3. Δεν θα γίνει καμία ανάθεση έργου σε κανέναν αφού ο κ. Γεώργιος Πούλιος, εκδότης της εφημερίδας «Βόρειες Σποράδες», θα εκτυπώσει τα κουπόνια όπως προαναφέραμε δωρεάν.
Μας εκπλήσσει όμως το γεγονός, ότι την στιγμή που κάποιοι επιχειρηματίες προσπαθούν μαζί με την Δημοτική Αρχή, σε αυτή την δύσκολη οικονομική κατάσταση που όλοι βιώνουμε, κάτι να κάνουν για την προβολή του νησιού, βγαίνουν στον αέρα δημοσιεύματα που καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα και στόχο προφανώς έχουν να προκαλούν αναστάτωση.
Εμείς σαν επαγγελματίες προτρέπουμε τον κ. Πούλιο να αναθεωρήσει την απόφασή του και να προσφέρει δωρεάν τα εκπτωτικά κουπόνια όπως είχε προσφερθεί αρχικώς.
Ένωση Ξενοδόχων Σκοπέλου
Ιωάννης Γιολδάσης
Πρόεδρος του Δ.Σ.
Σύλλογος Κατ/μάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος
Παντελής Μπετσάνης
Πρόεδρος του Δ.Σ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.