Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Η Φλόγα της Ελπίδας στη Σκόπελο

Η Φλόγα της Ελπίδας των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics, έφθασε το μεσημέρι στη Σκόπελο και αργά το απόγευμα στη Σκιάθο.
Η Αφή της «Φλόγας της Ελπίδας» πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Ιουνίου στον Ιερό Λόφο της Πνύκας, άναψε με κάτοπτρο απευθείας από τον ήλιο, όπως ακριβώς στην Αρχαία Ολυμπία και ξεκίνησε το ταξίδι της. Σήμερα τη «Φλόγα της Ελπίδας» υποδέχθηκαν στο λιμάνι της Σκοπέλου ο δήμαρχος του νησιού Γιώργος Μιχελής μαζί με πολλούς Σκοπελίτες.
Η λαμπαδηδρομία ξεκίνησε από το λιμάνι, πέρασε μπροστά από το ξενοδοχείο «Αμαλία», από το Κέντρο Υγείας, τον περιφερειακό και από το δημοτικό...
σχολείο στον οικισμό και κατέληξε κάτω από την Παναγίτσα του Πύργου όπου πραγματοποιήθηκε τελετή κατά την οποία ο δήμαρχος Γιώργος Μιχελής καλωσορίζοντας την αποστολή είπε πως «είναι μεγάλη χαρά για τη Σκόπελο που φιλοξενεί σήμερα αυτούς τους καταπληκτικούς αθλητές και τους συνοδούς τους. Θέλω να ευχηθώ να έχουν καλούς αγώνες και να έρθουν πάλι στο νησί μας, όχι για λίγες ώρες, αλλά για πολλές ημέρες. Καλή επιτυχία...»
Ο διευθυντής της λαμπαδηδρομίας κ. Στέλιος Κωνσταντινίδης απηύθυνε χαιρετισμό και ευχαρίστησε το Δήμαρχο για τη θερμή υποδοχή.
Το απόγευμα η Φλόγα θα βρίσκεται στη Σκιάθο όπου ο Δήμαρχος Νίκος Πλωμαρίτης προσκαλεί τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού, να την υποδεχθούν στο Μπούρτζι.

1 σχόλιο:

  1. Στέλλα Ράπτη-Σκλάβου14 Ιουνίου 2011 στις 6:07 μ.μ.

    Μακάρι η φλόγα αυτή της ελπίδας να φωτίσει τις ζωες όλων μας. Το έχουμε τόσο ανάγκη στις τόσο μεγάλες δοκιμασίες και δυσκολίες που όλοι μας περνάμε. Συγχαρητήρια σε όλους, διοργανωτές και φιλοξενούμενους.
    Στέλλα Ράπτη-Σκλάβου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.